gecmisimde yasadigim olayi hala unutamiyorum

O gunden sonra hic karsilasmadik Allahtan farkli sehirlerdeyiz..

Sozunun eriymis ama evlenmedi manyak..

çok zor olmalı allah sabırlar versin iyi daha kötü birşey olmamış atlatmışsınız.

Destek alın bence de ve bi tavsiyem var tatsız geçmişi düşünerek bugünü ve geleceğinde tatsız hale getirmemeye çalışın, burdan yazması kolay belki ama bunu düşünmek sizi daha da yaralar, onun yerine anın tadını çıkararak yaralarınızı sarmaya çalışın.

Geçmiş olsun..

Tesekkur ederim destek almadim ama gerekliymis hala etkisindeyim:KK43:

Kötü bir durum ama iyi kurtulmussun ya gecmise takılı kalmak seni sadece durdurur mesgul eder yavaslatır inan hicbi faydası yok en iyisi bosvermek yapabilrseniz

Iyi aksamlar hanimlar

Yapilacak pek birsey yok ama yazip rahatlamak istiyorum..

Henuz lise 1.sinif ogrencisi iken kuzenim tarafindan ali cengiz oyunlari ile kacirildim. Yalvar yakar buyuklerin iknasi benim asla onu istemedigimi soylememle insaf edip beni aileme goturdu..

Aradan yillar gecti evlendim ama hala bunu hazmedemiyorum durup dururken o kisi gozumun onune geliyor sinirlerim bozuluyor kizginligim gecmiyor!
Neden şikayetçi olmadınız gerçi küçükmüşsünüz o kuzenim aynı ortamda bulunuyor musunuz eşinizin haberi varmı geçmiş olsun yasadıklarınız kolay değil

Iyi aksamlar hanimlar

Yapilacak pek birsey yok ama yazip rahatlamak istiyorum..

Henuz lise 1.sinif ogrencisi iken kuzenim tarafindan ali cengiz oyunlari ile kacirildim. Yalvar yakar buyuklerin iknasi benim asla onu istemedigimi soylememle insaf edip beni aileme goturdu..

Aradan yillar gecti evlendim ama hala bunu hazmedemiyorum durup dururken o kisi gozumun onune geliyor sinirlerim bozuluyor kizginligim gecmiyor!
aileler görüşüyor sanırım .Yaşı ne olursa olsun yüzlerine bakmamanız lazımdı .Lise 1.sınıftaki kızı kendisine karı mı yapacaktı pislik ?

babanın nasıl haberi yok :KK57::KK57:
hangi büyükler ikna etti onu?
kızı kaçırılıyor ve babanın haberi yok..
pehh.

X