• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmişi unutamıyorum

siyahbeyaz_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
241
1
116
34
Merhaba,4 aylık evliyim 4 yıl nişanlı kaldım ilk yıl o kadar güzeldi ki daha sonra herşey yavaş yavaş dönmeye başladı kaynanam olan şahıs resmen 180 derece döndü ve dindar bir insan ALLAH korkusu var diyordum ama ALLAH affetsin beni herşeyden soguttu... patavatsızlık hat safa da bir kaç defa bitme aşamasına geldik eşimin hiç bir suçu yok diye ailemde izin vermedi bende günaha girmek istemedim evlendik... evlendikten sonra da hala ilgisiz laf sokmalar ben yakın olmaya çalıştıkça kadın bir tuhaf davranıyor her gün yaptıklarını konuşup huzursuz bir şekilde yaşıyoruz eşim hiç ilgi görmüyor ha var ha yokuz herşeye karışıyorlar biz onları dinlemesek bile huzurumuz kaçıyor deli oluyorum çatlayacak haldeyim eskiler kafamdan gitmez oldu yenilerini ekledikçe de işin içinden çıkamıyorumm napmalıyım :( :( :( :( :( bana yardımcı olursanız sevinirim :dua::dua::dua::dua::dua:

Sence kayinvalidenin senden beklentisi ne? Sende/sizde ne kusur görüyor da bu kadar üstünüze geliyor ve ne gibi eleştirilerde bulunuyor? Biraz daha acar misin lütfen?

Ben evlenmeye değil de kayınvalide sahibi olmaya korkar oldum. Herkes esinin annesinden şikayetçi...

Ben o beklentiyi anlasam bir herşeyi yapmaya hazırım en basiti eşim tayin den dolayı başka bir il e gidiyor ben annemde kalıyorum aradım anne sizede gelirim dedim sen bizde rahat edemezsin dedi eşime söylemedim ve o gelene kadar hiç gitmedim o gelince gittik eşimin yanında işte baban gelmeni bekledi dedi bende aradım sen bana böyle dedin ve ben gelmedim dedim işte ben gece yatmayı kıyas ettim dedi ya herşeye bi kılıf var bırak onu ben düşüneyim ya tiksindim bir beş değil düşünce hiç yok hiç kendimi sıkıyorum tekrar gidiyorum yine birşey

Belki sen çok alıngan davranıyorsundur ve kılıf arama olarak gordugun sey haklı bir serzenistir?

Eşimi görünce korkuyor biraz ama arayınca tek gördüğü yerde sokuyor aşırı hassas bir insanım fobi oldu araması korkuyorum aramasın diye engelledim düşünün artık çünkü her defasında birşey sokuyor eşimin kendine söylemediği şeyleri o söylemediyse sen söyle diyor deli etti beni bebek krizi tuttu banane ben istiyorum diyor garip ömrümde böyle birşey görmedim aynı memleketimiz birde

Ama o her anne baba da yok mudur? Masum bir torun özlemi.. tabi yaşayan bilir, sizi bu kadar çileden çıkarttığına gore rahatsız edici bir şekilde istiyor olmalı..

O kadar çıkarcı davrandı ki güvenim ve inancım kalmadı tiksindim hat safhada hemde yemege çağırdık eşimin yanında anne sus dediği halde yaptı bitsin dedik geldi ağladı babam istemiyor bu kadın bitsin dedi yok ona da yok anlayışta yok sevmiyorum hiç hemde

Bi insana herşey edep çerçevesi içinde lanse edilir siz yeni evlenmis utanan birine o şeyi nasıl yapıyorsunuz yoksa korunuyor musunuz dese ne hissedersiniz ve diyorum ya ömrümde görmedim benim ailemde yok böyle birşey öldüm sanki o an yere battım ne diyeceğimi bilmedim ve sıkıntılar biliyor eşim gidiş geliş yapıyor bana diyor ki o sırf senin için istemiyor ya biz birbirimizi tanımak istiyoruz düşünmüyoruz şuan gelde anlat cehalet yükü yemin ederim

Yatak odanıza kadar girmiş yani. Korkunç.. sen nasil karsilik verdin peki?
iç içe bir yaşantınız mi var?devamlı ayni ortamda olmak zorunda değilseniz idare etmeye çalışsan, çok üzerinde durmasan?asgari ölçüde hayatına sok ve evliliginizde tasarruf hakkına sahip olmadığını sezdir. Bence yapabilecek en mantıklı sey bu olur.

Dondum kaldım hayatımda böyle şeyler görmedim ya o sırada eşim geldi zaten ben yüz göz olmak istemiyorum tersleyip atarsam ömür boyu bakamam yüzüne evlerimiz ayrı eşim gidiş geliş yapıyor hafta da 1 de olsa bekliyorlar ama bende fobi oldu arasalar bile kalbim patlayacak gibi oluyorum ve eşim biliyor engelledim numarasını dayanamaz oldum sanki kör şeytan daha da tetikliyor huzursuzluk için

annenizin yanindan arayip orayada geliyimmi derseniz gelme der tabi bunda anormal bisey yok bence boyle seylere benim yasadigim yerlerdede cok takilirlar torun istemesi normal baski yapmasi yanlis tabi ozelinizi sormasida onun icin siradan bir konu gibi olmus boyle seyler belliki aile icinde rahatlikla soyleyebildikleri seyler rahatsiz oldugunu belli edin sizin icin normal olmadiginin farkina varsin esinizle evli kalmaya devam etmek istiyorsaniz gecmisi unutun evde surekli kaynanazida konusmayin esiniz zaten olaylarin icinde birakin o patlasin cok daha etkili oluyor gecmis olaylara takilip kendinizi daha fazla doldurmayin evet cok hatalari olan bir insan size cok ters gelen davranislari olan biri ama esinizin annesi biryerde eliniz kolunuz bagli umursamamaya calisin yapabiliyorsaniz ama kacarak engelleyerek degil her dedigini duymayin mutlu olmak istiyorsaniz bir sure sonra pes edecektir diye dusunuyorum benim fikrim tabiki sizin hayatiniz yasadiklarinizi sizden iyi kimse bilemez sadece ilimli olmakta fayda var gibi geldi bana

Dolmuş bir haldeyim herşey o kadar üst üste geldi ki çevresinde kendini sevmeyen insanların bile dediklerine önem veriyor ve beni rencide edecek şeyler yapıyor eltim böyle diyor vs gibi eşimin de benimde huzurum kaçıyor bari bize duyurma ama kendi de eltisi gibi düşündüğü için alakam olmayan şeyleri bana lanse ediyor hakkında şöyle dedi sende git eşinin gittiği yere ya ev götüremiyiz 5 saatlik bir uzaklık var haftanın 3 günü orda biz bunu aramizda hallettik mutluyuz ve geçici birşey bu tayin işi diyemiyor ki size ne benim oğlum gelinim böyle karar verdi mutlular ama yok savunmuyor beni, suçum yok içim yanıyor işte

Bana en başta kimse oğlundan çok gelinini sevemez dedi ve oturuyorduk pat diye bu lafı söyledi ben annemin evinde değil kendi evimde aradigimdada aynı şekilde sıcaklık yok ki

Kayınvalidenize de böyle tepki veriyorsanız kadın şaşırıyordur. Olayın ne olduğu belli değil, tane tane tanımlama yok. Sürekli şikayet var. Anlattığınız örneklerde bir kötülük göremedim ben. Bebeği her anne baba ister, korunuyor musunuz diye sorması biraz patavatsızca ama çok da ciddi bir durum değil. Kimse oğlundan çok gelinini sevemez demesini çok takdir ettim kadının. Gayet açık sözlü. Keşke benimki de öyle olsa. Oğlu yanınızda olmadığu zaman size eziyet edip, oğlu varken canım cicim de olabilirdi. Bir de Benim kv Sen burada rahat edemezsin dese politik olup olur mu anne öyle şey aşkolsun falan der geçiştiririm. Bir dokunduk bin ah işittik sizden.

Anlayan anladı o halde gayet tane tane yazdim anlamak istediğiniz gibi yorum yapan sizsiniz ah işitecek birşey yazmadım yaşadıklarımı yazdım çok normal gelmiş olabilir size inş bi tane de benimkinden size sunar Allah o zaman anlarsınız ne acımazsızsınız ya size yorum yazın da demedim cevapta yazmayın ayrıca daha Birgün kayınanam ile de yüz göz olup cevap vermedim Allahta biliyor hep yuttum ve şuan ne halde olduğumu da Allah görüyor yazmadığım bir çok şey var yatak muahbbetı çok ciddi durum değilmiş demek ki sizde herşey açıkta yaşanıyor bu hiç kimseyi ilgilendirmez benim annemi de ilgilendirmez yaşamadığım görmediğim için garip geldi ve daha bir çok şey yaptı her neyse size açıklamada yapmak zorunda değilim

Back