Geçmişi Bırak

talin

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2007
4.250
27
358
45
İçinde tuttuğun olumsuzluklar artık serbest kalmak istiyor, çünkü bu onun hürlüğe duyduğu özlemidir.

Geçmişte yaşadıklarını geçmişte bırakamıyorsun değil mi?

Bırakamazsın, çünkü sen Ego nun esiri olmuşsun!

Onları tekrar tekrar yaşamak sana hayatta var olduğunun hissini yaşatıyor.

Ego’n sana dost gibi görünen, ama seni çaktırmadan mutsuzluğa iten bir düşman sadece ve sen bunu görmek istemiyorsun.

Sürekli şikayet ve haykırış içinde yaşamakla sorunlara odaklandığının farkında değilsin.

Seni gerçek huzura eriştirecek nedenler değil, sadece nasıllardır!

Mutlu olamamanın sebeplerini kendinde aramaya başla, ancak o zaman görebilirsin hayatı kendine zindan ettiğini.

Senin sürekli mutluluğa erişme isteğin ve doyumsuzluğun büyük bir özlemden kaynaklanıyor.

Bu, dünyaya gelmeden önce bulunduğun yerden ayrıldığın cennetinin özlemi!

Evet, evet sen cennet’ten geldin ve sürekli oradaki güzelliklerin arayışı içindesin!

Her mutsuzluk duygusuna haykırışın aslında kendi yüreğine olan feryadın.

Sadece sen vardın unutma!

Dışarıdakiler sadece senin hayal ettiklerin, zihninde betimlediğim semboller ve sen bu sembolleri kendi gerçeğin olarak görüyorsun.

Seni bu hale getiren egon zihnini tutsak almışken, sen suçu hala başkalarında arıyorsun.

Başkaları Yok!

Tekrar tekrar söylemekten usanmayacağım bunu!

Şimdi içinde hapis ettiğin olumsuz ne varsa onlara tekrar ulaş, sakın korkma!

Onlar senden korkuyorlar çünkü.

Hapishanenin kilidini arıyorsan onu yüreğinde bulabilirsin.

Git ve anahtarı oradan al hiç vakit kaybetmeden, sonra da aç olumsuzlukların kilidini, azad et gitsin ait oldukları Evrenin sonsuzluğuna…

sevgiyle kalına.s.

yazılarını okumaktan büyük keyif aldığım uğur koşar'dan alıntıdır....

TALİNcim iyiki varsın. Bu yazıların okuduğumda kendime getiriyor beni. Keşke reelde de uygulayabilsek bir bir bunları..

geçmiş geride kalmalı çünkü artık geçmiştir.hep ardına bakan bir insan nekadar ileri gidebilir ki,geçmişi derin derin düşünürken gelecekten de oluyoruz.gerçi ben geçmişi geride bırakmayı öğrenebilmiş şanslı insanlardanım,dedim ya geçmiş geçmiştir ,önemli olan bugün ve gelecektir,bu arada talin yazı çok güzel emeğine sağlık canım.

Geçmişi ne kadar unutalım hatırlamayalım desekte birşekilde karşımıza çıkıp kendini hatırlatıyor. Geçmiş geçmişte bir kalabilse ahh ahhhhhhhhh:a015:

TALİNcim iyiki varsın. Bu yazıların okuduğumda kendime getiriyor beni. Keşke reelde de uygulayabilsek bir bir bunları..

evet canım haklısın.aslında önce hepsini bir bir okuyup iyice içimize sindirmek,kabullenmek,ben bunu yapıcam demek gerekiyor sanırım.inanmazsak nasıl uygulayalım ki.değil mi amayerimseniben
sevgiyle kal canım benim:1hug:

eskısı gıbı acı ıle yuzumuze yansımasada ıcımızde bır yerlerde hatırlanıyor ıster ıstemez ama bunada sukur ve hamd olsun ben kendımı herşeyde bır hayır olduguna ınandırdım ve oyle oldugunu gordum.onemlı olan ders alabılmek aldırabılmek.

geçmişi yaşanan deneyimlerle beraber ders alarak geçmişte bırakmak gerekiyor açıkcası..unutarak değil ama dersler çıkartarakyerimseniben
teşekkür ederim canım benim
sevgilera.s.

Güzel bir yazı,teşekkürler ama geçmişi olmayan bir insanın geleceği olabilirmi?ben pek bırakabileceğimi sanmıyorum

canım benim ben geçmişin olmasın demıyorum ki ,tabıyıkı geçmişimiz olacak acısıyla tatlısıyla.ama yaşadıktan sonra rafa kaldırmak gerekıyor.içimizde saklamak bizi üzmekten başka hiçbir işe yaramazyerimseniben
sevgilera.s.

Geçmişi ne kadar unutalım hatırlamayalım desekte birşekilde karşımıza çıkıp kendini hatırlatıyor. Geçmiş geçmişte bir kalabilse ahh ahhhhhhhhh:a015:

geçmişi geçmişte bırak o zaman.unut gitsinnnnnnnnn a.s.

bir düşünsenize geçmişi sürekli hatırlamak size ne veriyormutlu mu oluyorsunuz,hoşunuza mı gidiyor acı çekmek?insan neden geçmişiyle yaşamak ister ki.neden geçmişimizle yüzleşip,herşeyi olduğu gibi kabul edip huzurlu olmayalım..inanın herşey bizim elimizde.mutlu olmayı seçersek mutluluk bizi mutlaka bulacaktıra.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…