Geçmiş olsun..

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
198
35
arkadaşlar haftaya nişanlımın ufak bi ameliyatı olacak..uzak şehirlerdeyiz ve o gün çiçek göndermek istiyorum..Yalnız ameliyat olduğu aynı gün çiçek sepetinden sipariş versem istediğim saatte götürüyorlarmı?

Birde süpriz olmasını istiyorum kaldığı oda numarası vs. bilmediğimden sadece hastane adresi ve ismini vermem yeterli oluyormu?
Son olarak not kağıdına kısa ama anlamlı ne yazabilirim? Çok bilmem süslü cümleler kurmayı..Sadece geçmiş olsun desem çok soğuk kalır gibi..Sizce ne yazmalıyım? ve çiçeğin yanında başka bir hediyede alınabilirmi aynı siteden..

Geçmiş olsun çok resmi. Biraz sevginizi ve ilginizi gösterecek şeyler yazın bence.

İyi günde kötü günde , şimdilerde kalben ilerde bedenen hep yanındayım. Seni seviyorum. Geçmişolsın caniçim.
Yazabilirsiniz bence :)

Riske atmayın, çiçek sepetine direkt sorun bu saat adres işini. Bir danışma hattı filan vardır herhalde.

Sizin için önemli olduğunu hissettirecek birşeyler daha ekleyin.
Geçmiş olsun çok sade kalır.

Oda numarasını bilmeseniz bile kalacağı servisin ismini vermeniz iyi olur.
Diğer türlü nişanlınızı bulmaları epey zor olur onlar için.

Artık çoğu özel hastaneler odalara çiçek kabul etmiyor yasak diyolar aşagida danışmada bekletiyolar sonra taburcu olana kadar o çiçek solup gidiyor bi anlamı kalmıyor

Siz hastaneyi arayın bi sorun isterseniz

Artık çoğu özel hastaneler odalara çiçek kabul etmiyor yasak diyolar aşagida danışmada bekletiyolar sonra taburcu olana kadar o çiçek solup gidiyor bi anlamı kalmıyor

Siz hastaneyi arayın bi sorun isterseniz
yarın bi arayıp sorayım evet hiç aklıma gelmedi

Riske atmayın, çiçek sepetine direkt sorun bu saat adres işini. Bir danışma hattı filan vardır herhalde.

Sizin için önemli olduğunu hissettirecek birşeyler daha ekleyin.
Geçmiş olsun çok sade kalır.
Malesef aklıma pek birşey gelmiyor..aileside orda olacağı için özel birşeyler yazsam onlarında okuma ihtimali olur diye istemiyorum..

Malesef aklıma pek birşey gelmiyor..aileside orda olacağı için özel birşeyler yazsam onlarında okuma ihtimali olur diye istemiyorum..
Biz nişanlıyken eşim eve çiçek göndereceğinde; annemlerde okur diye farklı bir yöntem denemişti. Aklıma geldi şimdi.
Eve gelen çiçeğin kartında; Şimdi whatsapa gir ve bana seslen yazıyordu. :)
Whatsapa girdim aşkım yazdım. Anında sevgi sözcükleri ve kısa bir video geldi. :)
Bu tarz farklı birşeyler düşünebilirsiniz. Benim hoşuma gitmişti.

Back
X