- Konu Sahibi yarennkara
-
bende bir dönem senin yaşadığın psikolojiyi yaşadm. yaşadığım olaylar seninkilerle aynı değildi belki ama sonuçta geçmiş günleri sorgulaya sorgulaya kendimi eskiye gömülmüş buldum.
Mutlu olamıyordum ve etrafımdaki insanlarada derdimi anlayacakları şekilde anlatamıyordumki yardım etsinler.
yaptığım ilk şey neydi,
bikere keşkelerimi kaldırdım. geçmişe dönüp değiştiremeyeceğime göre yaptığım hiç birşeyden de pişman değilim iyi yapmışım dedim. pişmanlıklarda bitiriyor insanı çünkü.
biliyorumki ben kendimi nasıl görürsem öyle hissederim karşımdaki insanda beni öyle görür. ben kendime güvenmezsem kimse bana güvenmez. ben kendimi strese mahkum etmişsem kimse her dakka oflayan biri ile zaman geçirmek istemez yalnız kalırım, en iyisi herzaman beni ne mutlu ediyorsa onu düşüneyim dedim ve yaptım. isteristemez gülümsyorsunuz. belki abartı ama gerçekten işe yarıyor.
biliyorumki dünyanın merkezi benim. ben nasıl istersem öyle şekillenir buda beyinde biter. niye zindan edeyim kendime. pozitif düşünmeye başladım.. herşey daha güzel olmaya başladı.
işyerinde sorunlar çıkıyordu deliriyordum. niye diyordum sürekli ne kadar şanssızım vs vs... bunuda bırakdım... niyesini düşünmek yerine olur böyle şeyler nasıl düzeltirim demeye başladım...
ve hiç alakam yok ritim kursuna başladım ki hayatımda ritim çalan birini canlı canlı görmedim bile... oda bayaa iyi geldi...
bence sende dene... güzel şeyler düşün, kendini ve insanları sev. bak mucize olacak. ve açacağın yen başlık "Arkadaşlar çok mutluyummm "olacak
teşekkür ederim aşkımdın...bende dediğin gibi yaptım..ve daha iii hissettim kendimi..sanıyodumki birtek ben bunları yaşıyorum ama kk da sorun yaşayan bi çok arkadaşın yazdıklarını okudum,onlara bende önerilerde bulundum ve rahatladım birasda olsa.eskisi gibi çooookk kötü değilim..sağol:))
arkadaşım,yazdıklarından anladığım kadarıyla,geçmişteki ilişkini kalbinden atamamışsın.ancak,onunla da evlenmeyi düşünmemişsin,ilerisi için daha mutsuz olacağını görmüşsün.doğru bir kara vermişsin.daha sonra hemen evlenmeye karar vermişsin galiba.o ayrılığın yasını da evliliğin de tutmuşsun.eşin iyiy ise tamamiyle onu görmeye çalış,sana karşı yaptığı güzel hareketleri önemse.bence şu an geçmişteki ilşkin çoktan kafasından silmiştir,iyisini ve kötüsünü.sen kendini boşuna harap ediyorsun ve eşine de yazık ediyorsun.yapman gereken hemen bir uzmana gitmek.çok geç bile kalmışsın.herşey düzene girecek gör bakkaydirigubbakcemile3.şu sözün çok doğru,asla psikolojik açıdan hazır olmadan bebek düşünme.çünkü gerçekten maddi ve manevi çok şey vermen gerekiyor.ona böyle bir haksızlık yapmaya hakkımız yok.ben kendimi çok kötü hissediyorum ya...geçmişe dönük yaşıyorum.geleceğe dair hiç bi düşüncem yok..evliyim ama bi bebeğim olsun istemiyorum artık..en çok istediğim şeydi ve soğudum..çünkü bu mutsuzlukla kimseye bişi veremem..
bunun sebepleri var tabi...insan nedensiz bu hale gelmiyo..önce eşimin geçmişi beni rahatsız etti..sonra onun geçmişini sorgularken artık kendi geçmişimin içinden de çıkamadığımı gördüm.ondan önce yaşadığım 2-3yıllık ilişkim hep aklıma gelir oldu,ağladığım oldu..onun ahını mı aldım acaba diye çok düşündüm...
çok beddua etmişti ama haksızdı...yine de tuttumu bedduaları acaba...karşısına çıkıp şunları demek isterdim ama;bak işte,hani benden başka kimseye yar olamazsın inşallah,evlenirsen mutlu olmazsın inşallah demiştin ya istediğin oldu..bak çok mutsuzum yüzümden okursun bunu...zayıfladım,yüzüm
çöktü,hergün ağlıyorum...ettiğin bedualar tuttu,mutlu olamadım işte...
rüyamda onunla ve eşimin geçmişiyle boğuşmaktan yoruldum...bu şekilde sürmüyo hayat..evliliğide yürütemiyorum..olmuyo..bişey katamıyorum eşime....eş olamadım henüz evliliği algılayamadım...hazırmıydım..neden evlendim..bunları bilmiyorum..kabus gibi benim için hayat ve bitsin istiyorum artık..hayatı kapkara görmekten sıkıdım..ileri bakamamaktan,sırtımı geçmişe dönüp hep onlarla yaşamaktan bıktım artık...geçer dedi bi çok arkadaşım..3 yıl olucak bu haldeyim..geçermi sizcede kızlar?? bence bu böyle gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?