geçmiş geçmişte kalır mı?

hadi ya:/ bunu oladugu gibi biliyor o da sanırım. Sevgilin de neler yaşamıştır geçmişte tabi bilemem yargılamak gibi olmasın ama bi erkeğin bunu hazmetmesi pek kolay değil bence laf eder hep

kesinlikle katılıyorum ve bende bu yüzden hep sustum ama bir süre sonra dayanamadım çıktm hayatından sonra çok ısrar etti istemiyorum geçmişin umrumda değil yeter ki sen ol dedi inandım dilerim sorun olmaz..

çok korkuyorum böyle olmasından evliyken dayanamam bana bunu söylemeesine

aklinda bu kadar soru isareti varken bir gelecek istiyorsun. adam da seni seviyor belli. ama kavgada her sey ortaya dokulur. unutma sevgi bi yere kadar.. insan oncelikle saygi ister. ve kavgalarda bazi konusulmayacak seyler konusuldugunda saygi da azalacak... bunu umutma.

bunu bence kendisiyle konuş, ben evet bi hata yaptım pişman da oldum ama namusum bi zarın tekelinde değil ben istiyorum dersen evlenelim yok başıma kakacaksan en ufak bi imada bile bulunacaksan ben seninle uğraşamam de. böyle yapacaksan sonunun boşanma olacağını bile bile evlenme de. başka da yapabilecek bişeyin yok bence evlenmeden bilemezsin.

Adam evet başına kakarım demez ki,
Hayır yapmam der..
Konu sahibi iyi gözlemleyecek en ufak bir falso da bitirecek.
2.bi hatayı kabul edemez bu ilişki..

Sevgilin hatasini anlamis olmaliki , nisanlanmis bile senle ...

Birdaha konuyu acacagini sanmiyorum , ama yinede kimse sana evlenmeden ne olacagini soyliyemez..
evlilik zaten bir kumar degilmi onun icin evlenmeden bilemezsin...

ilişkinizin başından beri dürüst davranmanız çok doğru güzel ,

Ben evlilik dışı ilişkinin yaşanmasına kesinlikle karşıyım, fakat bunu dürüstce yaşayıp arkasında duran kadınlara da saygı duyuyorum,

Umarım bu dürüstlüğünüz yüzünden daha fazla acı çekmezsiniz nişanlınız size yaptığı haksızlıkları tekrarlamaz.

Son düzenleme:
çok korkuyorum böyle olmasından evliyken dayanamam bana bunu söylemeesine

Canım önce kendin bi düşün bakalım.
Gerçekten tartışmalar da bunu yüzüne vurur mu?
Eminim karekteri hakkın da bilgin çoktur.
Mesela ben derim ki sevgilim asla yapmaz, biri çıkar benim ki yapar der.
Herkes bir değil yani.
Sen iyice ölç tart evlenince değişir diye de düşünme, cinselliği keşke yaşamasaydın bu sevgilinle.
Ben olsam değiştiğimin kanıtı olarak gösterirdim adam tekrardan aynı hatayı yaptın bile diyebilir.
Erkek bu belli olmaz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…