Evlilik öncesi cinselliğe karşı değildim, değilim.
Ben de bakire değildim evlendiğimde. Öncesinde 5 yıllık ilişkimiz oldu. AMA ben en baştan anlatıp da beni böyle kabul eder misin olayına girmedim. Eşim de sormadı hiç. Sormaya hakkı yoktu ve böyle bir şeyi kabullenmeyeceğimi, geçmişimle, yaşadıklarımla ilgili ona hesap vermeyeceğimi biliyordu. Ondan önce yaşanmış şeyler onu ilgilendirmez. Siz biraz hata yaptığınızı düşünüp, kendinizi kabullendirme çabasına giriyorsunuz, erkekler de bunu fırsat bilip ilk kavgada yüzünüze vuruyor. Siz kendinizi defolu olarak görür de kabullendirmeye çalışırsanız erkek milleti de öyle görecektir sizi.
Bir arkadaşım da sizin gibi önceden anlattı nişanlılığından başlayarak her sene adam onu terketti neredeyse. EN son hamileyken bile evi terketti. Hala birlikteler ama kızcağız hep eziliyor. Sen kendini ezdirmezsen, bu konuda ağzını açmasına izin vermezsen evliliğinde sorun olmaz diye düşünüyorum.
Herkes sizin eşiniz gibi anlayışlı ve geçmişi kurcalamayan olamıyor maalesef.
Ben de karşı değilim cinselliğe ama karşı tarafın bilmesi yönünde düşüncem kabullenirmisin diyerek değil de.
haberi olsun olası bir sorunla karşılaşınca eski sevgili- gibi adam afallayıp kalmasın diye düşünüyorum.
Bir de genelde eğitimli erkekler daha çabuk kabullenip sorun yapmıyor gibime geliyor.
Yetiştiği çevre çok önemli yani.
İstisnalar tabi vardır ama ataerkil bir ailede büyümüş bir erkeğe bunu anlatamazsın gibi.
Yanlış mı düşünüyorum?