Arkadaşlar merhaba, bende başlıktan anlaşılacağı üzeri mantar olduğumu düşündüm. Dış Genital bölgem tamamen su toplamış sivilceye benzer görüntüleri vardı. Ve kaşıntı ile birlikte yoğun bir acı. 5-6 gün mantar ilaçları kullandım ama baya bildiğiniz şişti genital bölgem. Ve yürüyemez hale geldim. Sünnet çocuğu gibi yürüyordum. Aile hekimine gittiğimde Mantar ilacı verdi yine fakat aynı gün kadın doğumcuya yönlendirdi. Muayene etmeden önce Cinsel hastalık olabileceğinden şüphe ettiler fakat ben hayatım boyunca cinsel ilişkiye girmedim. Muayene esnasında ise “Zona” olduğumu söyledi. Çok şaşırdım genital bölgede hiç zona duymamıştım. Stresten kaynaklı oluşabiliyormuş. Zona ilaçlarını kullanmaya başladığımın ertesi günü bile azalmaları farkettim. Uyuyabilir duruma gelmiştim. Şu an 6. Günüm ağrılarım çok şükür bitti yürüyebiliyorum. Kaşıntım kaldı onunda iyileşmesi için biraz daha zamanım var. Sizin de bilgilenmenizi istedim. Belki de Mantar değilsinizdir. Ve Kadın doğumcumun dediğine göre “Mantar ilaçlı tedavi başladıktan 3 gün sonra geçer. Tedavisi zonaya göre kolay” dedi.
Umarım kimse yaşamaz.
Umarım kimse yaşamaz.