- 30 Nisan 2023
- 30
- -20
-
- Konu Sahibi yalnizkadin
İnan artık neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum sirke kullandığımda geçtiği oldu bir yıl içerisinde ama regl sonradı tekrar başladı ve bazı yorumlarda sirkeli suyla oturma banyosu işe yarıyor diyorlardı bilemedim günlük ped kullanmam evde iç çamaşırı giymem hava alsın diye şekeri tamamen bugün itibariyle bırakıyorum bağışıklık güçlendirici damlalardan aldım antibiyotik çok kullandığım için olduğunu söylemişti doktorum ama çözüm bulamıyorum artık geçse bile regl sonrası başlıyor borik asitin iyi geldiğini yazmışlar ama nereden temin edilirBen yaşıyordum. Her ay yasiyordum neredeyse bir yil devam etti. Kronik olmaz gecer falan derken hic ustune düşmemiştim. Baktim ki kasimaktan vajinadan kan gelmeye başlamış, koku rahatsiz ediyor sürekli çamaşır değiştiriyorum derken boyle olmaz dedim. Ben sabunla yikanirdim sabunu bıraktım. Sebamed intim yikama jeli aldim. Bir kere sirke falan buyuk hata. Sabun ph i bozuyor diye birakmistim sirke iyice costurmustur. Anlik sondurmesi falan hikaye. Her sabah bir bardak kefir icmeye başladım. Seker cikolata cok tuketirdim kesmedim ama azalttım. Gunluk ped kullanirdim hepsini cope attim. Beyaz bez satin aldim kumascidan. Akintilar icin yikayip utuledigim bu bezleri kullaniyorum. Uc aydir bunlari uyguluyorum ve kasintim hic kalmadi, sifir. Ki gercekten mubalaga etmiyorum bir yildir her ay boyle bir kasinmak yok. Peynir kesigi gibi akinti hala donem donem oluyor ama koku gitti kasinti bitti. Akintinin da zamanla gececegine inaniyorum. Benim icin bu basit onlemler mucize etki yaratti. Akinti icin paketli gidayi biraz daha kesip denemeyi düşünüyorum. Olmazsa antibiyotik kullanirim herhalde. Ama basit onlemleri kucumsemeyin. Ben bir yil direndim ise yaramaz diye sallamadim, o cileyi bosuna cekmisim, siz cekmeyin
Sebamedin jelini trendyoldan sipariş vereceğim şimdi sadece dış tarafına mı uyguluyorsun vajinanın yoksa içine de uyguluyor musunBen yaşıyordum. Her ay yasiyordum neredeyse bir yil devam etti. Kronik olmaz gecer falan derken hic ustune düşmemiştim. Baktim ki kasimaktan vajinadan kan gelmeye başlamış, koku rahatsiz ediyor sürekli çamaşır değiştiriyorum derken boyle olmaz dedim. Ben sabunla yikanirdim sabunu bıraktım. Sebamed intim yikama jeli aldim. Bir kere sirke falan buyuk hata. Sabun ph i bozuyor diye birakmistim sirke iyice costurmustur. Anlik sondurmesi falan hikaye. Her sabah bir bardak kefir icmeye başladım. Seker cikolata cok tuketirdim kesmedim ama azalttım. Gunluk ped kullanirdim hepsini cope attim. Beyaz bez satin aldim kumascidan. Akintilar icin yikayip utuledigim bu bezleri kullaniyorum. Uc aydir bunlari uyguluyorum ve kasintim hic kalmadi, sifir. Ki gercekten mubalaga etmiyorum bir yildir her ay boyle bir kasinmak yok. Peynir kesigi gibi akinti hala donem donem oluyor ama koku gitti kasinti bitti. Akintinin da zamanla gececegine inaniyorum. Benim icin bu basit onlemler mucize etki yaratti. Akinti icin paketli gidayi biraz daha kesip denemeyi düşünüyorum. Olmazsa antibiyotik kullanirim herhalde. Ama basit onlemleri kucumsemeyin. Ben bir yil direndim ise yaramaz diye sallamadim, o cileyi bosuna cekmisim, siz cekmeyin
Hayir inanin vucut ph i bozuluyor sirke vs ile. Ki dusunun sabun beni ne kadar etkilemis. Kaldi ki ben 35 yasimdayim. Bir iki ay oncesine dek hayatim boyunca sabunla yikanan biriyim. Vucudun bir dayanma noktasi oluyor demek ya da savunmasız bir aninda mantar olusuyor bilemiyorum. Kefir muhakkak icin. Travazol bende de var. Minik kasinti hissettigimde bile sadece o bolgeye suruyorum sonduruyor aninda. Doktorum kasininca sur sadece demisti. Cok da gerek kalmadi nerdeyse. Antibiyotik de bozuyor bircok seyi. İnanin ben ihlamur bilr icmeyen insandim. İlacin yıkımlarini ve dogal ve devamli kullanilan şeylerin yarattigi mucizeleri gordugumden beri once dogal olarak deneyip sonra ilaca yoneliyorum. Sekeri azaltin, kefir icin, intim jel ile vajinanizi yıkayın, vajinal dus yapmayin. Soylediginiz borik asiti vajina icine sıkıyorlar biliyorum. Fakat suyla dahi vajinal dus asla onerilmiyor. Travazol kremi kasindikca surun. İnanin gececek. Benimki gectiyse herkesinki gecer. Cok siddetli ve inatci bir mantar enfeksiyonuyla vedaslamak uzere olan biri olarak yazıyorum.İnan artık neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum sirke kullandığımda geçtiği oldu bir yıl içerisinde ama regl sonradı tekrar başladı ve bazı yorumlarda sirkeli suyla oturma banyosu işe yarıyor diyorlardı bilemedim günlük ped kullanmam evde iç çamaşırı giymem hava alsın diye şekeri tamamen bugün itibariyle bırakıyorum bağışıklık güçlendirici damlalardan aldım antibiyotik çok kullandığım için olduğunu söylemişti doktorum ama çözüm bulamıyorum artık geçse bile regl sonrası başlıyor borik asitin iyi geldiğini yazmışlar ama nereden temin edilir
Vajina icine hic dokunmuyoruz. Dis yuzeyini yikiyorum sadece intim jelle. Vajinal dus dediğim gibi çok sakincaliSebamedin jelini trendyoldan sipariş vereceğim şimdi sadece dış tarafına mı uyguluyorsun vajinanın yoksa içine de uyguluyor musun
Dediğiniz jeli aldım kesinlikle şekerli herhangi bir ürün vs yemicem artık bıktım evde bile rahat edemiyorum çok bunaldım marketten aldığımız kefirler yeterli olur mu ekstra probiyotik aldım yani daha ne yapabilirim bilmiyorum çok mutsuzum bunaldımVajina icine hic dokunmuyoruz. Dis yuzeyini yikiyorum sadece intim jelle. Vajinal dus dediğim gibi çok sakincali
Cok iyi anliyorum. Ben hayatimin hicbir doneminde sekeri çikolatayı azaltamadim. Kahvaltiyi dondurmayla yapan biriydim :) bu aptal hastalik bana bile bunu yaptirdi gercekten sekeri azalttim. Altinkilic kefir aliyorum probiyotik miktarinin cok oldugunu okumustum. Migrosta kefirzadem var onda sanırım daha cokmus ama cok pahali bittikce alinabilecek degil. İmkaniniz varsa kefirzadem alin ama altinkilic kefir benim isimi gordu kesinlikle. Haricinde ne yaptım diye dusunuyorum ocean d3k2 almaya basladim, folik asit basladim, her sabah bir tane incir bir cay kasigi saf bal yiyorum. Bu son saydiklarimi bebek istedigim icin yapiyorum ama belki bagisinliga destek olup mantar icin yardimci olmustur. Tum yaptıklarım bunlar. Ne illet birsey oldugunu biliyorum. Adetim bitmesin isterdim. İliskiden sonrada atak gibi bir kasinti gelirdi garip bir sekilde. Sonra diger adete kadar suren bir zulum.. dilerim siz de fayda gorursunuzDediğiniz jeli aldım kesinlikle şekerli herhangi bir ürün vs yemicem artık bıktım evde bile rahat edemiyorum çok bunaldım marketten aldığımız kefirler yeterli olur mu ekstra probiyotik aldım yani daha ne yapabilirim bilmiyorum çok mutsuzum bunaldım
Cok iyi anliyorum. Ben hayatimin hicbir doneminde sekeri çikolatayı azaltamadim. Kahvaltiyi dondurmayla yapan biriydim :) bu aptal hastalik bana bile bunu yaptirdi gercekten sekeri azalttim. Altinkilic kefir aliyorum probiyotik miktarinin cok oldugunu okumustum. Migrosta kefirzadem var onda sanırım daha cokmus ama cok pahali bittikce alinabilecek degil. İmkaniniz varsa kefirzadem alin ama altinkilic kefir benim isimi gordu kesinlikle. Haricinde ne yaptım diye dusunuyorum ocean d3k2 almaya basladim, folik asit basladim, her sabah bir tane incir bir cay kasigi saf bal yiyorum. Bu son saydiklarimi bebek istedigim icin yapiyorum ama belki bagisinliga destek olup mantar icin yardimci olmustur. Tum yaptıklarım bunlar. Ne illet birsey oldugunu biliyorum. Adetim bitmesin isterdim. İliskiden sonrada atak gibi bir kasinti gelirdi garip bir sekilde. Sonra diger adete kadar suren bir zulum.. dilerim siz de fayda gorursunuz
Gizli sebamed reklami gibi oldu ama :) sebamedin yuz ve vucut temizleme jelini aldim. Cunku benim meme uclarinda da ciddi kasinti vardi. Doktor dedi ki vucudun cok kuru neyle yikaniyorsun ? Ben canakkaleliyim sabunlari kendi zeytinyagimizla kendimiz yaptiriyoruz o doğallığa ragmen vucudumu kurutmus. Sabun ve dus jeli kullanma nemlendiricili yikama jelleri kullan dedi doktor. O yuzden eskiden de kullandigim icin vucut yikama jeli aldim. Buyuk boyu 250 lira iki aydir kullaniyorum herhalde uc ayda ancak biter. Meme kasintisi da azaldi kesilmese de. Bioderma nin atopik ciltlere has vucut yikama jelini kullanacagim bu bitince de. Vücudun nemini goturuyor sabunlar ben bunu yasadim. Tevekkeli bosuna soyleyip durmuyorlarmis dedim ama bu yasi görmem lazimmis :)Merhabalar, vücudunuzun geri kalanında sabun kullanıyor musunuz acaba
çözümü biliyorum yardımcı olmak isterimKızlar artık dayanamadığım için siteye üye oldum ve çare aramak istedim
Bir yıldır geçmeyen vajinal akıntım ve kaşıntım var kadın doğuma gidiyorum sayısız fitil antibiyotik kullandım ama her regl döneminden sonra tekrarlıyor tekrar gidiyorum fitil alıyorum ama artık fitiller de kesmiyor fitili kullanmayı bırakınca tekrar başlıyor peynir kesiği gibi sarı yeşil akıntı ve koku cinsel ilişki zaten olmuyor kadınlığımdan iğrendiğim bir dönemdeyim buradaki yorumlardan bakarak sirke kullandım bir nebze iyi geldi ama asla kalıcı çözüm olmadı iç çamaşırı değiştiririm sık sık nemli bırakmam ama yinede tekrarlıyor doktorum batikonla temizlik yapıyordu ben de uyguluyorum evde ama kalıcı olmuyor travazol krem de kullanıyorum bıktım gerçekten benim gibi bu sorunu yaşayıp çözebilen var mı acaba
eşinizde ilaç kullanmalı belki o getiriyor enfeksiyonu ortak wc kullanmayın soğan suyu iltihap söktürüyor onu içebilirsinizKızlar artık dayanamadığım için siteye üye oldum ve çare aramak istedim
Bir yıldır geçmeyen vajinal akıntım ve kaşıntım var kadın doğuma gidiyorum sayısız fitil antibiyotik kullandım ama her regl döneminden sonra tekrarlıyor tekrar gidiyorum fitil alıyorum ama artık fitiller de kesmiyor fitili kullanmayı bırakınca tekrar başlıyor peynir kesiği gibi sarı yeşil akıntı ve koku cinsel ilişki zaten olmuyor kadınlığımdan iğrendiğim bir dönemdeyim buradaki yorumlardan bakarak sirke kullandım bir nebze iyi geldi ama asla kalıcı çözüm olmadı iç çamaşırı değiştiririm sık sık nemli bırakmam ama yinede tekrarlıyor doktorum batikonla temizlik yapıyordu ben de uyguluyorum evde ama kalıcı olmuyor travazol krem de kullanıyorum bıktım gerçekten benim gibi bu sorunu yaşayıp çözebilen var mı acaba
Eşine baktırdın mı? 8-9 ay vajinal enfeksiyon çektim. Envai çeşit antibiyotik ve fitiller kullandım. Her adet sonrası tekrarlayıp durdu. Alt kısmımı kesip atmak geliyordu artık içimden. Kendimden de cinsellikten de iğrenmiştim artık. Psikolojim bozulmuştu. Derken bir süre eşimle uzak kaldık seyahat dolayısıyla. O sırada fitil daha yeni bitmişti. Baktım tekrar etmiyor. Korunarak birlikte olduk bir süre tekrar etmedi. En sonunda penisinden akıntı geldi. Antibiyotik iğne vs oldu bizim problem de ortadan kalktı. Ki daha önce doktor eşime bir şeyin yok demişti. Nasıl test yapıyorlarsa artık.Kızlar artık dayanamadığım için siteye üye oldum ve çare aramak istedim