Geçmeyen vajinal mantar | vajinal mantar mı başka bir şey mi ?| nasıl kurtulacağım bilmiyorum.

Sizi çok iyi anlıyorum. Bir defa ıslak mayo ile beklemek ve bir defa da antibiyotik kullanmak sebebiyle yakalandım Ağustos ayından beri çekiyorum ben de. Fitiller anlik çözüm oluyor. Biokadini bir defa kullandıktan sonra bence bir süre ara verin o da tüm florayi öldürüyor bildiğimiz baticon. Anlık rahatlatır ama yararlı bakterileri de öldürüyor o yüzden probiyotiğe devam edin. Baticonla temizlik yaptım ben de birkaç defa ama baktım ki flora desteklemek daha iyi bir çözüm. Probiyotik olarak microbiome women probiyotik complex alıyorum içeriği çok güzel zengin. Zadevital feminen probiyotik de iyi. Ayrıca bol bol ev yoğurdu yemek ve kefir içmek de çok iyi geliyor. Lahana turşusu da bu probiyotikleri iceriyormus evde yapmayı düşünüyorum. Bunun dışında burada başka birilerinin tavsiyesiyle imuneks beta glukan takviyesine başladım ben 50 mg kullanıyorum. Bağışıklık güçlendirici takviye bu. Bağışıklığımiz düştüğü için de enfeksiyona yatkın oluyoruz. Vitamin eksikiklerine karşı multivitamin ve D vitamini de takviye alıyorum. Sonuç olarak çok rahatladım çok şükür ama ben de henüz tamamen kurtulmuş hissedemiyorum. kaşıntı o kadar azaldi ki nadiren hissediyorum hemen suyla yıkayıp kurulama yapıyorum rahatlıyor. Akıntım çok azaldi büyük oranda şeffaf bir akıntı ama hala nadiren de olsa kaşınıyor anlamıyorum. Ayrıca günde 1 2 defa o bölge için özel pH a sahip temizleme jellerden kullanıyorum. Kuru tutmak çok önemli. Bir de adet kabı kullanıyorum bir süredir ondan da çok memnunum tavsiye ederim sanki regl olmuyormus gibiyim çok büyük rahatlık. Şuanda dediğim gibi bütün bunlara rağmen arada bir kaşıntı hissediyorum ama çok rahatladım. Dar bir kıyafet giyer giymez kaşıntı hissediyorum buna halen çare bulamadim. Arada bir psikolojik mi acaba diye sorguluyorum kendimi. Bu arada canditon HA fitili araştırdım, borik asitli bir fitil. Kullananlar memnun gibi görünüyor bir şans vereceğim. Bu hafta alacağım onu da. Daha doğal icerikli gibi duruyor. Reçetesiz alınıyor. Ayrıca travazol tarzı bir krem alıp orayı çok kasimamak için kasindigi durumlarda sürebilirsiniz kaşımak da maalesef tahriş olup mantara davetiye çıkarıyormus. Çok uzun oldu kusura bakmayın umarım faydası olur söylediklerimin.

Merhaba bende de regl dönemi son iki gün akıntım az olduğundan ped kuru kalıyor sanırım ya da bilmiyorum nedenini sürtünme kaynaklı benzer şikayetler oluyordu. Yanma kaşıntı beyaz akıntı 10 gün inletiyordu oturamıyordum bile. Her türlü organik ped denedim fakat bir şeyler ters gidiyor vücudum yabancı cisme tepki veriyor. Bir markanın intim yıkama jelinde buldum şifayı. Mantar önleme özelliği ve kaşıntı karşıtı bir jel çok memnun kaldım mantardan eser kalmadı. Marka yazabiliyor muyuz platforma bilemedim.

Evet marka yazılıyor, siz hangi markayı kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…