- 31 Ekim 2024
- 8
- 2
- 28
-
- Konu Sahibi angelaange
Ne testi yaptırdınız ben şuan ilaç kullandığım halde akıntı ve kaşıntı yaşıyorumBen de bu durumu yaşıyorum 1 yıldır. Şu an yine ilaç kullanıyorum ve test yaptırdım sonuçlarını bekliyorum. Gerçekten berbat bir şey umarım bir çaresi vardır
Umarım çok zor bir durum insanı hayattan bezdiriyorUmarım iyileşebiliriz
Bu mantar sorununu bir cok kisi konu olarak yazdi burada.
Bende cok uzun sure bu igrenc enfeksiyonla ugrastim caresizce. Ne filtiller , kremler hic birsey fayda etmedi. Biraz gecsede az bir süre sonra hopp yine bastanz
Elma sirkesiyle gecirdim cok sukur, ve bir dahada asla gelmedi sükür.
Her tuvalet ihtiyacinda pamukla sirkeyi surdum uzun zamN üsünmeden ve sonuc kurtulus. Sirke organik olacak.
Bunu doktorumada söyledim ve duymustum dedi :)
Bunu duyduğum için uzun zamandır antibiyotik kullanmıyorum ve bayadır beslenme düzenime dikkat ediyorum anlayamıyorum işte neden sürekli tekrarlıyorBeslenme düzeniniz nasıl bilmiyorum ama aşırı antibiyotik kullanımından bir dönem ben de vajinal mantar ve ürtiker geçirdim. 3 ay kadar şeker, hamurişi, aburcubur vs tüketmedim ve bütün şikayetlerim bitti.
Bende de gecmeyen vajinal yanma problemi var bezdim bu hastalıktan doktor doktor geziyorum fitil merhem care olmuyor dahada çok yanıyorum varsa yaşayan yazabilirBunu duyduğum için uzun zamandır antibiyotik kullanmıyorum ve bayadır beslenme düzenime dikkat ediyorum anlayamıyorum işte neden sürekli tekrarlıyor
Şimdi de regliyim regl olduğum için fitil kullanamıyorum ilaçları kullanıyorum sadece ama tekrar kaşıntı başladıBende de gecmeyen vajinal yanma problemi var bezdim bu hastalıktan doktor doktor geziyorum fitil merhem care olmuyor dahada çok yanıyorum varsa yaşayan yazabilir