geçmeyen vajinal mantar delirmek üzereyim

angelaange

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2024
8
2
28
benim yaklaşık 1 yıldır geçmeyen vajinal mantarım var gitmediğim doktor kalmadı süt kesiği gibi bazen beyaz bazen sarı bazen yeşil parça parça kokusuz akıntı geliyor ve ciddi bir kaşıntı yapıyor özgüvenimi çok düşürdü düzenli probiyotik kullanıyorum iç çamaşırımı sürekli değiştiriyorum nioli yağı damlatıyorum iç çamaşırıma, hep kuru tutuyorum ama yok geçmiyor bazen ilaç kullandığım dönem geçiyor sonra hemen geri başlıyor benim gibi bu durumu yaşayan ve önerisi olan var mı

Ben de bu durumu yaşıyorum 1 yıldır. Şu an yine ilaç kullanıyorum ve test yaptırdım sonuçlarını bekliyorum. Gerçekten berbat bir şey umarım bir çaresi vardır

Ben de bu durumu yaşıyorum 1 yıldır. Şu an yine ilaç kullanıyorum ve test yaptırdım sonuçlarını bekliyorum. Gerçekten berbat bir şey umarım bir çaresi vardır
Ne testi yaptırdınız ben şuan ilaç kullandığım halde akıntı ve kaşıntı yaşıyorum

Merhaba bu mantar konusu benim de başımın belası haline geldi malesef.. Bende sizlerin yorumlarrını okuyorum. Şuan bu bela başımda. doktora gittim 2 gün önce canditon fitili verdi. Her akşam yatmadan önce kullan dedi. Akıntı olursa korkma hem ilacın bi kısmı hemde iltahap varsa o akmış olur dedi. Bir çok yorum okudum evli bekar insanların. Benim şuan erkek arkadaşım var ve cinsel anlamda birlikte oluyoruz doktor onun içinde hap verdi. Eğer erkek arkadaşım kullanmazsa benim mantarım geçse bile ilişkiye girdiğimiz an tekrarlayacağını bildirdi. Şuan ona da ilacı alıp verdim biraz homurdansa da içmeye başladı. Bende fitili uyguluyorum 3. Yü yapacağım bugün. Umarım geçti kurtuldum diye ayrıca bi yorum yapabileceğim günlerde gelecek... Söylemek istediğim kimse '' eşli tedavi'' diyor doktorum. Bundan bahsetmemiş. Erkekleri etkilemiyor ama erkekler taşıyıcı oluyor. Bi kadınla birlikte oldukları vakit bulaştırıyorlar. Eğer daha önce mantarı olan birisiyle birlikte olmuşsa. Birde adet bitiminde probiotik kullanmamı önerdi. Şuan regliyimde..

Alıntı Yorumla

Bu mantar sorununu bir cok kisi konu olarak yazdi burada.
Bende cok uzun sure bu igrenc enfeksiyonla ugrastim caresizce. Ne filtiller , kremler hic birsey fayda etmedi. Biraz gecsede az bir süre sonra hopp yine bastanz

Elma sirkesiyle gecirdim cok sukur, ve bir dahada asla gelmedi sükür.
Her tuvalet ihtiyacinda pamukla sirkeyi surdum uzun zamN üsünmeden ve sonuc kurtulus. Sirke organik olacak.
Bunu doktorumada söyledim ve duymustum dedi :)

Bu mantar sorununu bir cok kisi konu olarak yazdi burada.
Bende cok uzun sure bu igrenc enfeksiyonla ugrastim caresizce. Ne filtiller , kremler hic birsey fayda etmedi. Biraz gecsede az bir süre sonra hopp yine bastanz

Elma sirkesiyle gecirdim cok sukur, ve bir dahada asla gelmedi sükür.
Her tuvalet ihtiyacinda pamukla sirkeyi surdum uzun zamN üsünmeden ve sonuc kurtulus. Sirke organik olacak.
Bunu doktorumada söyledim ve duymustum dedi :)

Beslenme düzeniniz nasıl bilmiyorum ama aşırı antibiyotik kullanımından bir dönem ben de vajinal mantar ve ürtiker geçirdim. 3 ay kadar şeker, hamurişi, aburcubur vs tüketmedim ve bütün şikayetlerim bitti.

Beslenme düzeniniz nasıl bilmiyorum ama aşırı antibiyotik kullanımından bir dönem ben de vajinal mantar ve ürtiker geçirdim. 3 ay kadar şeker, hamurişi, aburcubur vs tüketmedim ve bütün şikayetlerim bitti.
Bunu duyduğum için uzun zamandır antibiyotik kullanmıyorum ve bayadır beslenme düzenime dikkat ediyorum anlayamıyorum işte neden sürekli tekrarlıyor

Bunu duyduğum için uzun zamandır antibiyotik kullanmıyorum ve bayadır beslenme düzenime dikkat ediyorum anlayamıyorum işte neden sürekli tekrarlıyor
Bende de gecmeyen vajinal yanma problemi var bezdim bu hastalıktan doktor doktor geziyorum fitil merhem care olmuyor dahada çok yanıyorum varsa yaşayan yazabilir

X