• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEÇMEYEN vajinal enfeksiyon

sadeceahu

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2023
40
13
18
28
Kızlar merhaba, ben 3 buçuk 4 yıldır vajinal enfeksiyonla uğraşıyorum. Antibiyotikler probiyotikler hiçbiri bir işe yaramadı. Rahmimde polip vardı enfeksiyonu o yapar dediler, ameliyat oldum geçmedi, rahim ağzında yara var o yapar dediler dondurdum yine geçmedi, psikolojik olarak bitmiş bi durumdayım. Aynı zamanda kronik sistitim var. Hiç bir çözüm bulamadım. Doktor en son prp önerdi ancak benim artık inancım kalmadı, yaptırmadım. Bu soruna bi çözüm bulabilen var mı acaba. Çok çıkmazdayım.

En önemli hocalardan biri prp nin hiç bir etkisi olmadığını iletmişti, ama lazeri araştırmanızı öneririm.
Geçmiş olsun.

Kızlar merhaba, ben 3 buçuk 4 yıldır vajinal enfeksiyonla uğraşıyorum. Antibiyotikler probiyotikler hiçbiri bir işe yaramadı. Rahmimde polip vardı enfeksiyonu o yapar dediler, ameliyat oldum geçmedi, rahim ağzında yara var o yapar dediler dondurdum yine geçmedi, psikolojik olarak bitmiş bi durumdayım. Aynı zamanda kronik sistitim var. Hiç bir çözüm bulamadım. Doktor en son prp önerdi ancak benim artık inancım kalmadı, yaptırmadım. Bu soruna bi çözüm bulabilen var mı acaba. Çok çıkmazdayım.

Allah'ım şifa versin, bende 20 seneden fazladır bu hastalığı çekiyorum, kronik sistit. İki senedir de üretra darlığıyla uğraşıyorum, iki ay önce açık ameliyat oldum, gene aynıyım, psikolojik çok bozuk

Çok geçmiş olsun, benimde yıllardır (kaç yıl oldu saymayı bıraktım) geçmeyen vajinal enfeksiyonun var belki yorumlardan ben de çare bulurum ✨

Allah'ım şifa versin, bende 20 seneden fazladır bu hastalığı çekiyorum, kronik sistit. İki senedir de üretra darlığıyla uğraşıyorum, iki ay önce açık ameliyat oldum, gene aynıyım, psikolojik çok bozuk
Kronik sistit atak dönemine girince neler yapıyorsunuz peki? Çok geçmiş olsun

Şikayetiniz neler acaba nasıl teşhis konuldu.
Sistoskopi yapıldı teşhis öyle konuldu, idrarda yanma, mesanede basınç hissi, sıkışıklık hissi, bacaklarımda ağrı, batma vs vs 🥲
Çok geçmiş olsun bende buna benzer sıkıntılar yaşıyorum bende liken denen başka bir rahatsızlık var onun için lazer prp oluyorum ilk sefer lazer yapıldı şikayetim yoktu ama 2. Lazerden sonra bilmiyorum ama onunla alakası ne kadar var şikayetlerim başladı önceden sistit gibi olurdum Dr antibiotik piyelosptly verirdi geçerdi.
Şimdi ürolojiye gittim 2 defa idrarda kültürde birşey çıkmıyor ama kasık ağrılarım göbeğimin altı belim bazen yanlarım sırta doğru ağrıyor nedir bilemedim 2. Kez antibiotik alıyorum ama bilemiyorum korkuyorum benim idrara çok sık çıkma durumunda var aktif mesane ilacı verdi ama pek etkisi varmı şimdilik yok gibi
Bende de durum bu arkadaşlar

Bide yanma sızı gün boyu sürüyor bazen o çok kötü oluyor günde 2 buçuk 3 yakın su içiyorum
Ağrı içinde günde 1 majezikduo alıyorum

Bide yanma sızı gün boyu sürüyor bazen o çok kötü oluyor günde 2 buçuk 3 yakın su içiyorum
Ağrı içinde günde 1 majezikduo alıyorum
Su bizim herşeyimiz gibi zaten.. liken hastalığını duymamıştım çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda hepimize kalıcı şifalar nasip etsin inşallah. Peki vajinaya enfeksiyon için prp yaptıran duydunuz mu hiç doktorum bana sürekli bunu öneriyor ama ben para tuzağı mı bilmediğim için yaptırmadım henüz

Back
X