- Konu Sahibi selincinar31
iyi ki yazmışsınız bize de umut oldunuz inşallah bizim rahatsızlığımızda geçer gider. Bende 1-1,5yıldır her adetten sonra vajina sol girişinde beyaz pamukçuk gibi oluyor sonra pamukçuk geçiyor ama acısı geçmiyor 10-15 gün kadar canım acıyor o kadar acıyor ki otırurken bile zor oluyor. ilk başta çok önemsememiştim nasıl olsa geçiyor geçer gider diye doktora gitmemiştim. son 4-5 aydır doktora gidiyorum 5 tane doktora gittim benim canım acıyor ama onlar göremiyorlar bir şey yok diyorlar son gittiğim doktor beyaz pamukçuk varken gördü dedim hep aynı yerde adetim bittikten sonra çıkıyor pamukçuk beyaz hali hemen geçiyor ama acıması geçmiyor doktorlar göremiyor bir şey yok diyorlar dedim. Bana yediğin bir şey dokanmış olabilir mi dedi sonra behçet olabilir cildiyeye git dedi sonra diğer ayda olursa gel orayı çevresini 1cm keselim biopsiye gönderelim dedi. smear negatif benim ama hpv other pozitif çıktı 2 yıldır yani 16tip ve 18tip dışında bir hpv varmış ama hangi tip bilmiyorum hpv bunları yapmaz dedi doktorum ama bilmiyorum. Isıde hpv fitil gynfloor fitil yeşil çay ekinezya duoblance bv cran probiyotik ahcc çörek oto yağı içiyorum. Lütfen sizde bitkisel ya da normal kullandığınız vitaminleri yazabilir misiniz? Bir de hangi doktora gittiniz yazabilir misiniz? Şu an adetim oluyor lütfen dua edermisiniz adetim bitince çıkmasın artık bitmiş olsun. Rabbim herkese acil şifalar versin.Aminnn...