- Konu Sahibi geceyagmuru
Arkadaşlar merhaba. Bi haftadır sol kasığım çok feci ağrıyor sebebi ne olabilir bilen var mı?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı durumdan benimde sıkıntım var enfeksiyon var dedi fitil verdi adetten sonra bu ay tekrar başladı. Yumurtlamadan beri gecmiyoArkadaş merhaba. Bi haftadır sol kaşığım çok feci ağrıyor sebebi ne olabilir bilen var mı?
Enfeksiyon mu olabilir aslında bu ağrıdan beri tuhaf koku geliyor sizin de öyle mi?Aynı durumdan benimde sıkıntım var enfeksiyon var dedi fitil verdi adetten sonra bu ay tekrar başladı. Yumurtlamadan beri gecmiyo
Benimki kokusuz ama kokulu oluyo genelde enfeksiyon. Akintin nasıl rengi kıvamı falanEnfeksiyon mu olabilir aslında bu ağrıdan beri tuhaf koku geliyor sizin de öyle mi?
SarımsıBenimki kokusuz ama kokulu oluyo genelde enfeksiyon. Akintin nasıl rengi kıvamı falan
O zaman enfeksiyondur canm sen bı kadın doğuma git bı muayene etsin idrar tetkiki falan yapsinSarımsı
Üşütmeden olabilir miO zaman enfeksiyondur canm sen bı kadın doğuma git bı muayene etsin idrar tetkiki falan yapsin
O kadarını bilmiyorum ama küçük bı muayeneyle hepsi anlaşılır hem kasik ağrısı göz ardı edilecek bı ağrı değil hepsi olabilir kist enfeksiyon üşütmeÜşütmeden olabilir mi
Teşekkür ederim sağolun en yakın zamana randevu alacağımO kadarını bilmiyorum ama küçük bı muayeneyle hepsi anlaşılır hem kasik ağrısı göz ardı edilecek bı ağrı değil hepsi olabilir kist enfeksiyon üşütme
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim sağolun en yakın zamana randevu alacağım
Mantar mı ayyy Allah şifa versin inşallah öyle birşey yoktur. Üşütmeye bağlıyorum benBenim de sol kasigim 1 haftadır öyleydi. Zonkluyordu. Mantar olmuşum. Fitilin bugün sonuncusu agrım çok azaldi