kızlar benim sivilce problemim üst düzeyde. ilk zamanlarda çıkan tek tük sivilceler yüzünden senelerce sadece sivilcenin üstüne sürmem gereken ilaçları 'aman hiç bi yerimde çıkmasın' düşüncesiyle bütün yüzüme sürdüm. ve artık yüzüm ilaçlar sayesinde mahvoldu sivilceler geçmediği gibi hiç çıkmayan yerlerimde bir sürü sivilceler çıktı. cildimde kalıp gibi küçük fakat çok fazla (hatta aralıksız) sivilceler var. cildimi soyan ilaçlar yüzünden cildim daha da savunmasız kaldı ve bembeyaz tenim kıpkırmızı oldu. artık ilaç kullanmak istemiyorum fakat suratımın bu şekilde olması beni çok rahatsız ediyor. artık sivilcelerimin geçmesinden çok cildimi onarmak için ve ilaçlarla ve peelingle soyduğum derinin geri gelmesi için uğraşıyorum. BEPHANTENE, POPOLıN gibi kremlerin bu tarz durumlarda faydalı olabilceğini duydum fakat yüzümde kullanmak konusunda kararsızım. onun dışında ARAP KIZI diye bir krem buldum prospektüsü yok bilen varsa yardımcı olsun yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum lütfen :sm_confused::a015:
ps: cilt tipim hassas ve yağlı ve ergenliği aştım 19 yaşındayım
ps: cilt tipim hassas ve yağlı ve ergenliği aştım 19 yaşındayım