• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gecmeyen sivilcee

beyazguvercin94

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
15
2
16
30
Evet kızlar benim sivilceyle basım dertte kaç doktora gittiysem ne ilaç kullandiysam ise yaramadı. Hatta bi doktor hanım elimi surmesem bile iz bırakarak geçeceğini söyledi.bi ilaç söyledi bu arada. Bn hemşireyim ilacın etkilerini fazlasıyla bildiğim için sagligim daha önemlidiyerek kullanmadim .. Evlen geçer dediler iki aylık evluyim gecmedi.. Akne deri altı sivilce siyah nokta ne ararsanz var ama artık Yoruldum bakamiyorum aynalara etkili bi önerimiz var mi

Evlenince gecer diye neden derlerki?
Kontrol hapindan olsa geret benim bildgim.
Peki kontrol hapi kullaniyomsunz?

Yag bezleriniz fazla calistigi icin cikiyorsa bu sivilceler, o kullanmak istemediginiz ilaci kullanmaktan baska careniz yok.

Evet kızlar benim sivilceyle basım dertte kaç doktora gittiysem ne ilaç kullandiysam ise yaramadı. Hatta bi doktor hanım elimi surmesem bile iz bırakarak geçeceğini söyledi.bi ilaç söyledi bu arada. Bn hemşireyim ilacın etkilerini fazlasıyla bildiğim için sagligim daha önemlidiyerek kullanmadim .. Evlen geçer dediler iki aylık evluyim gecmedi.. Akne deri altı sivilce siyah nokta ne ararsanz var ama artık Yoruldum bakamiyorum aynalara etkili bi önerimiz var mi
Evlenince geçerin bir üst leveli çocuk yapınca geçer oluyor.buna haxırlıklı ol:))Evlenince geçer yalanına ben de kanmıştım.ben polikistik over sendromluyum.yıllar yılı kaç kez duydum bu sözü sayısını unuttum.eskiler bir şifa yöntemi olarak cinselliği görmüşler sanırım:)
Geçmiş olsun bu arada.
Edit: çocuk da yaptım geçmedi:)

Back