Canım seni çok iyi anlıyorum benim liseden beri 10 yıldan fazla zamandır sivilce sorunum var ve aynı şeyleri inan bende düşünüyordum Ama böyle düşünerek üzülerek kendimizi yoruyoruz inan ki O ilaçlarını içerken,cildine kremlerini sürerken sivilcelerle barışık olup sizden artık kurtulmak için bunları yapıyorum ve kurtulacağım kazanan ben olacağım de İnsanın kendine yapacağı en kötü şey pes etmektir çünkü Pes etme ve olumlu düşün, düşünmeye çalış...
Ben akdeniz anemisi olduğum için doktorlar oral yollarla alınan hiçbir tedaviyi bana uygulamadılar Verdikleri yüze sürülen ve bende hiçbir işe yaramayan çeşit çeşit kremlerdi bütün lise hayatım bu kremlerle geçti ve dalga konusu olmuştum sınıfta Üniversiteye girdiğimde azaldılar Bendeki en büyük sebep stres ve hormonlar, ah o hormonlar yok mu

Sonradan da aslında çok fazla zeytinyağının bile ki ben izmir'liyim her yemekte deli gibi zeytinyağı kullanır annem ama bende onun bile sivilceye sebep olduğunu anladım annem salataya bile yağı bocalarken ben 1 yemek kaşığı atmaya bazen atmamaya başladım Yani diyeceğim o ki sırf bunlar cips, çekirdek, çikolata vs den dolayı çıkmıyor Senin aslında farkına varmadığın ve gün içerisinde tükettiğin ama yağlı cildin olduğu için aslında fazladan tükettiğin şeyler de buna sebep olabilir
Bu kadar uzun zamandır doktora gidip bir sonuç alamaman beni çok üzdü Benim halen daha sivilce sorunum devam ediyor ve onlarla kremlerle başa çıkıyorum Ayda 1 kere cilt bakımı yaptırıyorum ayrıca yüzüme lazer tedavisi de uyguluyor hem gözeneklerin kapanması hem de sivilce lekeleri için Bende nispeten azaldı tabii krem kullandığım için hemen 1 ayda bir sonuç göremiyorum maalesef Benim sana nacizane önerim cildine dışarıdan da iyi bakman temizleyip toniklemen ve yağ dengeleyici & sivilce önleyici serum ile krem kullanman olacak Ben bunları yapabildiğim için kremlere ağırlık verdim ve şu ana kadar memnunum sonuçtan
Dirayetli olmak ve pes etmemek zorundayız Sen de bu kadar zaman dirayetle devam etmişsin tedavine umarım en yakın zamanda cildin sağlığına kavuşur Cildinin o pürüzsüz halini çok görmeyi isterim Pozitif ol her gün biraz da olsa geçecekler de, inan kendine en güzel iyiliği yapmış olacaksın ve farkı göreceksin