- Konu Sahibi angel_girl
-
Canım sen çok kafana takmışsın. önce sivilce izleri değil, bir daha sivilce çıkmaması için yapman gereken şeyler var. sivilce oluşumunu engelledikten sonra sivilce izlerini geçirecek çok basit maskeler var. ama düşünsene bu sivilcelerin bir anda oluşmadı ki, yıllarla birlikte üst üste çıka çıka izleri kalıyor. bu yüzden onlara biraz zaman ver.
Canım seni çok iyi anlıyorum benim liseden beri 10 yıldan fazla zamandır sivilce sorunum var ve aynı şeyleri inan bende düşünüyordum Ama böyle düşünerek üzülerek kendimizi yoruyoruz inan ki O ilaçlarını içerken,cildine kremlerini sürerken sivilcelerle barışık olup sizden artık kurtulmak için bunları yapıyorum ve kurtulacağım kazanan ben olacağım de İnsanın kendine yapacağı en kötü şey pes etmektir çünkü Pes etme ve olumlu düşün, düşünmeye çalış...
Ben akdeniz anemisi olduğum için doktorlar oral yollarla alınan hiçbir tedaviyi bana uygulamadılar Verdikleri yüze sürülen ve bende hiçbir işe yaramayan çeşit çeşit kremlerdi bütün lise hayatım bu kremlerle geçti ve dalga konusu olmuştum sınıfta Üniversiteye girdiğimde azaldılar Bendeki en büyük sebep stres ve hormonlar, ah o hormonlar yok mu
Sonradan da aslında çok fazla zeytinyağının bile ki ben izmir'liyim her yemekte deli gibi zeytinyağı kullanır annem ama bende onun bile sivilceye sebep olduğunu anladım annem salataya bile yağı bocalarken ben 1 yemek kaşığı atmaya bazen atmamaya başladım Yani diyeceğim o ki sırf bunlar cips, çekirdek, çikolata vs den dolayı çıkmıyor Senin aslında farkına varmadığın ve gün içerisinde tükettiğin ama yağlı cildin olduğu için aslında fazladan tükettiğin şeyler de buna sebep olabilir
Bu kadar uzun zamandır doktora gidip bir sonuç alamaman beni çok üzdü Benim halen daha sivilce sorunum devam ediyor ve onlarla kremlerle başa çıkıyorum Ayda 1 kere cilt bakımı yaptırıyorum ayrıca yüzüme lazer tedavisi de uyguluyor hem gözeneklerin kapanması hem de sivilce lekeleri için Bende nispeten azaldı tabii krem kullandığım için hemen 1 ayda bir sonuç göremiyorum maalesef Benim sana nacizane önerim cildine dışarıdan da iyi bakman temizleyip toniklemen ve yağ dengeleyici & sivilce önleyici serum ile krem kullanman olacak Ben bunları yapabildiğim için kremlere ağırlık verdim ve şu ana kadar memnunum sonuçtan
Dirayetli olmak ve pes etmemek zorundayız Sen de bu kadar zaman dirayetle devam etmişsin tedavine umarım en yakın zamanda cildin sağlığına kavuşur Cildinin o pürüzsüz halini çok görmeyi isterim Pozitif ol her gün biraz da olsa geçecekler de, inan kendine en güzel iyiliği yapmış olacaksın ve farkı göreceksin
Evet canım haklısın maalesef vücudumuza aldığımız her ilacın bir yan etkisi var bir yerden düzeltmeye çalışırken diğer taraftan zarar verebiliyor Bende killi kükürtlü sabunlar neler kullanmadım sivilceler için ama aslında çoğu şeyi yanlış yaptığımı cilt bakım uzmanına gittiğimde öğrendim Yarın ona gideceğim yine geçen sefer bir krem karışımı hazırlamış kızına ve bana da sürmüştü bakımdan sonra ve bir gecede cildimdeki sivilceler sönmüştü ve izleri de kapanmıştı inanamadım aynada kendime bakıncaBana da aynı karışımdan hazırlayacak bakalım göreceğiz
Ben de sevgilimin yanında kendimi çok kötü hissediyorum onunla evlenmeyi düşünüyoruz ve o zamana kadar ben de bunlardan kurtulmak istiyorum tamamen Umarım spreylerinve kullanacağın ilacın artık faydasını görürsün Yalnız artık yaz geldi ve güneş yüzünü gösterdi kremlerden dolayı hassaslaşan cildin için mutlaka yüzüne ve vücudunun diğer açık kalan taraflarına güneş kremi sürmen gerekiyor yoksa lekeler oluşur
Bir de cilt bakımını ne olur aksatma her akşam ve sabah yıka spreylerini düzenli kullan ki geçsinler Ben de bu lanetlerin kremlerle geçeceğine hiç inanmıyordum hatta lise döneminde doktor kansızlığım olduğu için hapı vermediğinde çok üzülmüştüm hiç geçmeyecek diye düşünüyordum ama doğru bakım ve kremlerle sonuç gün ve gün iyiye gidiyor
canım ilaçlar hakkında ne diyeceğimi bilemiyorum inan ki, kullanmadım çünkü en iyisi başka doktorlara da danışmak iyi bir uzmana sormak dediğin gibiyse baya ağır ilaçlar çünkü Her kafadan ayrı ses çıkıyor ya bu konuda insan ne yapacağını şaşırıyor pin pon topu gibi hissediyordum ben de kendimi çoğu arkadaşım da doktoru bırakıp cilt uzmanı ile devam ettiler Ama sana kesinlikle bunu yap demiyorum kullanıp geçen arkadaşlarım da var çevremde ama senin tedavi süren çok uzun ve hep de ilaç kullanmışsın bilemedim
Özel mesaj hakkım yok o yüzden soruna buradan cevap vereyim o dediğin içerikte bir hapı böbrekleri için babam kullanıyordu zaten o haplar kilo aldırıyor ve yüzü şişiyor şişkinlik oluyor vücutta o artık su götürmez ama adamın yüzünde de hiçyokken baya iltihaplı sivilcelere neden olmuştu
kafam allak bullak oldu benim de mantar için deyince sen
aynen bende yorumları okuyunca tereddüt ettim kilo almak istemiyorum sivilce geçireyim derken:) dediğini yapacağım ama artık maddi olarak çökmüş durumdayım:) sırf bugünkü ilaç ve tedavime 150 milyon gitti .2 gün sonra devlet hastanesinde bi cildiyeye gidip daşacağım o şekilde kullanmak istiyorum..çok sağol ilgin için
canım genelde duyuyoruz boyunda çıkan sivilce inatçı sivilceler yumurtalık kisti habercisi diye. Bunlar için kontroller yapıldı mı , bide -istersen- kadın doğumcuya mı gitsen acaba.
bide o kadar kafana takma sen taktıkça onlar peşini bırakmıyor. eşin seni her halinle beğeniyordur hiç kötü görünüyorum diye düşünüp moralini bozma.geçmiş olsun.
kadın doğuma bunun için hiç gitmedim canım..evet benim boynumda sürekli tekrarlayan 1 tane sivilcem var..kafaya takmamak keşke elimde olsa inan değil çünkü hayatımı çok etkiliyor hiç birşeyden zevk almıyorum eşimi bile kırıyorum bazen..şu anda doktorum sprey verdi kullanmak istemiyorum bi yandanda çoğalıyor ne yapacağımı bilmiyorum gerçektn..kadın doğumun bununla ilgili olduğunu bilmiyordum bi görünmek lazım o zmn
eşinin sivilcesi olsa sen onu beğenmeyecek miydin, lütfen öyle düşünme . böyle küçük ufak tefek şeyler yüzünden kendine çok yüklenme eşini de kırma canım benim. bazı ilaçların kusturduğunu önce çıkarıp sonra bi güzel temizlediğini biliyorum , mesela ben imex kullanırken önce yüzüm tarla olurdu sonra geçerdi. sen ilacını kullan ihmal etme .
benim yumurtalıklarımda kist var ve boynumun sivilceleri hiç bitmez . istersen yine de baktır hem onun için olmasa da rutin kontrol yapılmış gibi olur .
Cnm benim kardesimin de sivilceleri vardi dr gitti bi ilac kullaniyo bayadir sivilce de izleri kalmadi
Dr bazi yicekleri yazakladi
Burger turu seyleri kizartmalar asitli icecekler fontodeni yumurta haslanmis haftada 1 kere
Bunlarin hic birini yemedi 7 aydan beri kullaniyir sivilcelerde lekelerde gitti
yok cnm ak..başlıyo gayet guzel butun sıvılceleri izleride gıttı zaten pek leke yoktuİlacın ismi ney roa... Bende kullandım 4yıl önce ama keşke o ilacı hiç kullanmasaymşm çünkü yüzümün böyle olmasına o sebep oldu.ilk 1-2sene yüzüm fondotnli gibi harikaydi.sonra o ilacın yan etkileri çıkmaya başladı iz bırakıyor ve malesef bunlar kalıcı saclarim kurudu psikolojimi bozdu arada bayılmalara kadar güzellik uğruna daha beter yapıyor.eğer onu kullanmasydm şu an bu kadar ilaç kullanmak zorunda kalmaycktm
yok cnm ak..başlıyo gayet guzel butun sıvılceleri izleride gıttı zaten pek leke yoktu
anladım cnm inşallah oluşmaz güneşe bıle çıkmıyor kardeşim aten oyle bı sıvılcesı yoktu daha 16 yaşında çok takıyordu ınşallah senınkılerde geceranladım cnm inşallah benim düştüğüm duruma oda düşmez eşdeğerde bi ilaç biliyorum onuda zaten..leke maalesef ilaç bitiminden bir 2 yıl sonra oluşuyor inşallah öyle bir şey olmaz..ciltten cilde farkediyor çünkü
yaşı çok küçükmüş büyük ihtimal ergenlik sivilcesidir zaten.ben 19dan sonra kulllanmaya başladım..çok geçmiş olsun şimdiden çok sevindim geçtiğine..amin inşallah bende kurtulurummmanladım cnm inşallah oluşmaz güneşe bıle çıkmıyor kardeşim aten oyle bı sıvılcesı yoktu daha 16 yaşında çok takıyordu ınşallah senınkılerde gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?