• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen Sırt Ağrısı

Yani safra kesesini en çok tetikleyen şey yumurta, yedikten birkaç saat sonra ağrıya sebep olur. Kesin diyemeyiz tabii ki ama farklı şeyler de çıkabilir. Bir de enzim tahlili yaptırın isterseniz, biyokimya testi iyi olabilir.
Ağrı nerede olur genellikle yumurta yedikten sonra? Bana hep psikolojik dediler dahiliye gitmiştim sadece çok az bı kansızlık var demişti sırt ağrılarıma acaba boyun fıtığı fibromiyalji yada anksiyete den olabilir dediler ama ben inanmıyorum artık en iyisi bı doktsra gideyim mide yanmalarim aşırı olmaya başladı çünkü bı gaz sorunu bı hazımsızlık doğumdan 6 ay sonra başladı hepsi

Ağrı nerede olur genellikle yumurta yedikten sonra? Bana hep psikolojik dediler dahiliye gitmiştim sadece çok az bı kansızlık var demişti sırt ağrılarıma acaba boyun fıtığı fibromiyalji yada anksiyete den olabilir dediler ama ben inanmıyorum artık en iyisi bı doktsra gideyim mide yanmalarim aşırı olmaya başladı çünkü bı gaz sorunu bı hazımsızlık doğumdan 6 ay sonra başladı hepsi
Mide ağrısıyla başlayıp sırta vuruyor. Gaz sancısı gibi hissettiriyor ama gaz çıksa da geçmiyor.

Gerçekten mi hemen gideceğim
Benim başıma geldi. Doğumdan sonra Allahtan. Ya hamileyken olsaydı 🥴 Gece uykumdan uyandıran hazımsızlıklarım oluyordu. Özellikle et yemeklerinde yağlı yemeklerde falan. Safra kesemde taş olduğunu biliyordum ama hafife almak demeyelim de ihmal etmiştim. Mide ağrısı gibi göğüs sıkıştıran ağrılarım oluyordu. Taşlardan biri kanala düştü sonra. O da kusma şikayeti yapıyor. Kanal tıkandığı için sarılık da oldum. Fakat herkesin aynısı olacak diye birşey yok. Safra kesende çamurlaşma varsa da mide bulantısı yapıyormuş. Bende de çamur dışında herşeyi çektim.
Bi genel cerraha muayene olun belli olur zaten 🌸

Benim başıma geldi. Doğumdan sonra Allahtan. Ya hamileyken olsaydı 🥴 Gece uykumdan uyandıran hazımsızlıklarım oluyordu. Özellikle et yemeklerinde yağlı yemeklerde falan. Safra kesemde taş olduğunu biliyordum ama hafife almak demeyelim de ihmal etmiştim. Mide ağrısı gibi göğüs sıkıştıran ağrılarım oluyordu. Taşlardan biri kanala düştü sonra. O da kusma şikayeti yapıyor. Kanal tıkandığı için sarılık da oldum. Fakat herkesin aynısı olacak diye birşey yok. Safra kesende çamurlaşma varsa da mide bulantısı yapıyormuş. Bende de çamur dışında herşeyi çektim.
Bi genel cerraha muayene olun belli olur zaten 🌸
Randevu aldım canım çok teşekkür ederim 🌸🥰

3 aydır bende sol kaburga agrısı çekıyorum ilk basta kalp sandım ama gerekli tahliller yapıldı değilmiş dahiliyeye kan verdım hıc bısey çıkmadı ama hala devam ediyordu ağrılarım genel cerraha randevu aldım orda hatta meme ultrasonu ve tüm batın ultrasonuna gırdım tam gögsümün altı batıyor deyince memeden şüphelenilen memede bısey çıkmadı ama ultasonda saframda çamurlasma çıktı. Ama internnten bakıncada safra sagdaymıs benm sag tarafta agrıyor ama sol daha baskın agrıyor

Back
X