• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen sinüzit

Missmy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
208
138
103
38
Herkese merhaba..Yaklaşık 2 ay önce başlayan bir sinüzitim var öne doğru eğilince başımın tepesinde ve ensemde. Zonklayıcı ağrı, tat koku alamama, kulak tıkanıklığı ve çınlama ve öksürük oluyor bu doktora gittiğimde en dip sinüsümün temizlenmesi gerektiğini antibiyotik vereceğini söyledi ve bazı burun spreyleri.. bu durumu yaşayıp iyileşen var mı acaba yoksa ameliyat durumu olacağını ve bunun da riskli olacağını söyledi inanılmaz korkuyorum ne yapmalıyım?

Bendede yıllar önce sinüzit çıktı ne antibiyotik kullandım ki hiç sevmem antibiyotik hayatım boyunca bir kutu anca bitirdim o da zorla sinüzit nasıl geçer dersen ben ozamanlar Hatay'da yaşıyordum yazın di ve Allah'ın her günü denize girdim ama öyle daldım bildiğin ağzımdan burnumda hem deniz suyu tuzlu su gire.gire grip olmuşum gibi hep aktı mukus yani af edersin doktorda demişti zaten anca denize gir ağzından burnundan su girsin öyle geçer demişti bende zaten ne kadar yuzersem yuzeyim illa o su burnuma genzime Felan kaçıyordu bazende bilerek çekerdim burnuma suyu 🤣

Ondan sonra ıslak saçla gezme mesela o burun spreyleri de tuzlu Felan ama ne kadar ise yarar bilmiyorum grip olup baş ağrısı çekince bile ilaç asla kullanmam limony kabuğuyla yerim iki güne gecer 🥹 ilaç bı süre sonra mahvediyor ya

Böyle birşey değil maalesef ıslak saçla hiç gezmem grip sonrası oldu

Herkese merhaba..Yaklaşık 2 ay önce başlayan bir sinüzitim var öne doğru eğilince başımın tepesinde ve ensemde. Zonklayıcı ağrı, tat koku alamama, kulak tıkanıklığı ve çınlama ve öksürük oluyor bu doktora gittiğimde en dip sinüsümün temizlenmesi gerektiğini antibiyotik vereceğini söyledi ve bazı burun spreyleri.. bu durumu yaşayıp iyileşen var mı acaba yoksa ameliyat durumu olacağını ve bunun da riskli olacağını söyledi inanılmaz korkuyorum ne yapmalıyım?
Yıllardır bende de var ve tek iyi gelen şey yazın denizde olmak. Antibiyotik falan asla işe yaramıyor. Ben de ameliyat olmak istemiyorum pek.

Yaza daha var bu süreçte alternatif tedavi uygulayıp kurtulan var mı acaba?

Kış geldi geleli o kadar sıkıntılı bi durumdayım ki ağızdan nefes alıyorum sürekli sanki nefesim yetmiyor gibi tıkanıverecekmişim gibi akmıyor aksa rahatlayacam papatya kürü iyi geliyor dediler onu deneyecem bende buharına dur dediler

İki burnunuzda tıkalı mı ağızdan mı nefes alıyorsunuz ben çok zorlanıyorum

Büyük dert şifa diliyorum bende 1 ay önce yogun gecirdim duş aldıktan sonra saçınızı kurutsanızda hemen uyumayın gercekten buda baş agrısı yapıyor ve su karışımlı karbonat. Burnunuza çekin abdest alır gibi birkac günde bana iyi geldi acıkcası burda okumuştum sinüslere iyi gelıyor günde 3 defa yapın faydasını görürsünüz çok gecmiş olsun

Back
X