Herkese merhaba..Yaklaşık 2 ay önce başlayan bir sinüzitim var öne doğru eğilince başımın tepesinde ve ensemde. Zonklayıcı ağrı, tat koku alamama, kulak tıkanıklığı ve çınlama ve öksürük oluyor bu doktora gittiğimde en dip sinüsümün temizlenmesi gerektiğini antibiyotik vereceğini söyledi ve bazı burun spreyleri.. bu durumu yaşayıp iyileşen var mı acaba yoksa ameliyat durumu olacağını ve bunun da riskli olacağını söyledi inanılmaz korkuyorum ne yapmalıyım?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçmeyen sinüzit
- Konu Sahibi Missmy
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kulak burun boğaz sinüzit
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Aralık 2024
- 235
- 50
- 13
Bendede yıllar önce sinüzit çıktı ne antibiyotik kullandım ki hiç sevmem antibiyotik hayatım boyunca bir kutu anca bitirdim o da zorla sinüzit nasıl geçer dersen ben ozamanlar Hatay'da yaşıyordum yazın di ve Allah'ın her günü denize girdim ama öyle daldım bildiğin ağzımdan burnumda hem deniz suyu tuzlu su gire.gire grip olmuşum gibi hep aktı mukus yani af edersin doktorda demişti zaten anca denize gir ağzından burnundan su girsin öyle geçer demişti bende zaten ne kadar yuzersem yuzeyim illa o su burnuma genzime Felan kaçıyordu bazende bilerek çekerdim burnuma suyu
- 18 Aralık 2024
- 235
- 50
- 13
Yıllardır bende de var ve tek iyi gelen şey yazın denizde olmak. Antibiyotik falan asla işe yaramıyor. Ben de ameliyat olmak istemiyorum pek.Herkese merhaba..Yaklaşık 2 ay önce başlayan bir sinüzitim var öne doğru eğilince başımın tepesinde ve ensemde. Zonklayıcı ağrı, tat koku alamama, kulak tıkanıklığı ve çınlama ve öksürük oluyor bu doktora gittiğimde en dip sinüsümün temizlenmesi gerektiğini antibiyotik vereceğini söyledi ve bazı burun spreyleri.. bu durumu yaşayıp iyileşen var mı acaba yoksa ameliyat durumu olacağını ve bunun da riskli olacağını söyledi inanılmaz korkuyorum ne yapmalıyım?
- 18 Aralık 2024
- 235
- 50
- 13
Hm anladım ilaçlarla geçer inşallahBöyle birşey değil maalesef ıslak saçla hiç gezmem grip sonrası oldu
Kış geldi geleli o kadar sıkıntılı bi durumdayım ki ağızdan nefes alıyorum sürekli sanki nefesim yetmiyor gibi tıkanıverecekmişim gibi akmıyor aksa rahatlayacam papatya kürü iyi geliyor dediler onu deneyecem bende buharına dur dedilerHerkese merhaba..Yaklaşık 2 ay önce başlayan bir sinüzitim var öne doğru eğilince başımın tepesinde ve ensemde. Zonklayıcı ağrı, tat koku alamama, kulak tıkanıklığı ve çınlama ve öksürük oluyor bu doktora gittiğimde en dip sinüsümün temizlenmesi gerektiğini antibiyotik vereceğini söyledi ve bazı burun spreyleri.. bu durumu yaşayıp iyileşen var mı acaba yoksa ameliyat durumu olacağını ve bunun da riskli olacağını söyledi inanılmaz korkuyorum ne yapmalıyım?
İki burnunuzda tıkalı mı ağızdan mı nefes alıyorsunuz ben çok zorlanıyorumHerkese merhaba..Yaklaşık 2 ay önce başlayan bir sinüzitim var öne doğru eğilince başımın tepesinde ve ensemde. Zonklayıcı ağrı, tat koku alamama, kulak tıkanıklığı ve çınlama ve öksürük oluyor bu doktora gittiğimde en dip sinüsümün temizlenmesi gerektiğini antibiyotik vereceğini söyledi ve bazı burun spreyleri.. bu durumu yaşayıp iyileşen var mı acaba yoksa ameliyat durumu olacağını ve bunun da riskli olacağını söyledi inanılmaz korkuyorum ne yapmalıyım?
- 21 Ekim 2024
- 422
- 199
- 18
Büyük dert şifa diliyorum bende 1 ay önce yogun gecirdim duş aldıktan sonra saçınızı kurutsanızda hemen uyumayın gercekten buda baş agrısı yapıyor ve su karışımlı karbonat. Burnunuza çekin abdest alır gibi birkac günde bana iyi geldi acıkcası burda okumuştum sinüslere iyi gelıyor günde 3 defa yapın faydasını görürsünüz çok gecmiş olsunHerkese merhaba..Yaklaşık 2 ay önce başlayan bir sinüzitim var öne doğru eğilince başımın tepesinde ve ensemde. Zonklayıcı ağrı, tat koku alamama, kulak tıkanıklığı ve çınlama ve öksürük oluyor bu doktora gittiğimde en dip sinüsümün temizlenmesi gerektiğini antibiyotik vereceğini söyledi ve bazı burun spreyleri.. bu durumu yaşayıp iyileşen var mı acaba yoksa ameliyat durumu olacağını ve bunun da riskli olacağını söyledi inanılmaz korkuyorum ne yapmalıyım?