• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen sarılık çilemiz

Bizim sarılıımız da 52 gün sürdü. Anne sütü sarılığıdır geçer. Ben de her gün bakar dururdum. Doktorum hep emzir dedi. Ama ünsan geçsin istiyor. Sanırım zamanı var. Karaciğerin gelişip atması lazım. Bazı doktorlar 3 gün mama ver diyor geçiyormuş ama ben denemedim.yakın arkadaşım denedi geçmiş. Allah şifa versin

Arkadaşlar 37 günlük bir bebeğim var. 18 günlükken sarılığımız 18 çıktı. 1 gece fototerapi aldık degerimiz 13 e düştü . Artık yükselmez dediler. 26 günlükken tekrar test yaptırdık 22 çıktı Karaciğer ultrasonu kan testleri yapıldı .Tekrar fototerapi aldı 14 e düştü. 36 günlükken 17 e çıktı tekrar . Bu kadar direnç gostermesinin sebebi olmalı dediler ve tıp fakultesine gitmemizi önerdiler Karaciger enzim eksikliği veya metobolik bir hastalığı olabilirmiş .Çok üzülüyorum. Bu durumda olup hiç bir sorun çıkmayan var mı ?
Merhaba şuan benzer durumu bende yaşıyorum sarılık değerimiz 9.5a düşmüştü tekrar 12.5 olmuş. 20 gunluguz bugün. Sizin durum ne oldu sonradan acaba

Aradan baya gecmis ama bizim de kan uyusmazligimiz var ve bebegim 36 günlük gecmıyo sarılığı sizin surec nasil isledi bilgi verir misiniz

Benimde bebeğim aynı durumda. Iki kere fototerapi aldı ama hala sapsarı.. bu süreç nasıl bitecek??

Back