Allah şifa versin ..benim oglumda 50 gün falan sürdü gözlerinin ici bi sariydı ..bizde kanla ilgiliydi eşim negatif kan grubu yuzde 75 eşimin kanindan olması gereken bebek yüzde 25 ihtimal benim kanımdan oldugu icin oluyomuş böle durumlarda ..Arkadaşlar 37 günlük bir bebeğim var. 18 günlükken sarılığımız 18 çıktı. 1 gece fototerapi aldık degerimiz 13 e düştü . Artık yükselmez dediler. 26 günlükken tekrar test yaptırdık 22 çıktı Karaciğer ultrasonu kan testleri yapıldı .Tekrar fototerapi aldı 14 e düştü. 36 günlükken 17 e çıktı tekrar . Bu kadar direnç gostermesinin sebebi olmalı dediler ve tıp fakultesine gitmemizi önerdiler Karaciger enzim eksikliği veya metobolik bir hastalığı olabilirmiş .Çok üzülüyorum. Bu durumda olup hiç bir sorun çıkmayan var mı ?
Yarın gideceğiz araştırma hastanesine . Anne sütü sarılığı 15 i geçmezmiş . Keşke anne sütü sarılığı çıksa . Kan grubu uyuşmazlığı yok . Alt kan gruplarında uyuşmazlık olabilir dediler . Beklemek ne kadar zormuş . Ilk bebeğim erken doğmuştu. Çok sıkıntılıydı Lohusalığım ağlayarak geçmisti. Bu bebeğim zamanında doğdu bundada bu çıktı . Yine ağlıyarak geçiyorBenim bebeğim de 3 ay 19 günlük canım 3 aylik olduğumuz zaman tamamen geçti sarılığımız gözleri daha yeni yeni beyazladı.
1 aylıkken grip oldu doktora gittik sarılık dedi bir dünya tahlil yapıldı hepsi temiz çıktı çok şükür sarılık değeri 12 idi kızım sapsarı bir bebekti baktık olmuyor içimiz rahat değil bir Prof e gittik bütün tahlilleri inceledi ve anne sütü sarılığı dedi 2.5 3 aylıkken geçer dedi ve geçti.
Araştırma hastanesine gitmeniz iyi olmuş canım gözlem altında tutulup kan değeri takip edilmeli inşaAllah en kısa sürede geçer.
Anladım canım neden ağlıyorsun tıp çok gelişti herseyin bir çaresi var lohusaligi zindan etme kendine bak ne dertler var emin ol geçiyor üzme kendini.Yarın gideceğiz araştırma hastanesine . Anne sütü sarılığı 15 i geçmezmiş . Keşke anne sütü sarılığı çıksa . Kan grubu uyuşmazlığı yok . Alt kan gruplarında uyuşmazlık olabilir dediler . Beklemek ne kadar zormuş . Ilk bebeğim erken doğmuştu. Çok sıkıntılıydı Lohusalığım ağlayarak geçmisti. Bu bebeğim zamanında doğdu bundada bu çıktı . Yine ağlıyarak geçiyor
Hayır bu yanlıs bilgi, tabı ki yukselır. Benim İkı oglum da da uzamıs sarılık oldu genetik bizde ki. 40 cıkana kadar emzirme sonrası mama verdik veya sut sagdıysam sut verdim. Buyugu 5 gun foto terapi aldı kucugu 1 gun bırı buyugu 18 ile yattı kucugu 21 ıleBizim doktorumuz sarilik bir kez düştükten sonra tekrar yukselmez.. insallah sizi de bebeginizi de hastanede tutmak icin boyle bir yola basvurmazlar..
Gecmıs olsun, ne kadarlık bebegınızAnladım canım neden ağlıyorsun tıp çok gelişti herseyin bir çaresi var lohusaligi zindan etme kendine bak ne dertler var emin ol geçiyor üzme kendini.
Benim de bebeğimin kalbinde delik var 2 tane doktor takip verdi mesela bir ayagı içe doğru dönüktü ilk günler çok stres yapmıştım ama sonra alıştım bu durumlara sen de alış canım daha kolay olur senin için o stresi atlatmak Rabbim dermansız dert vermesin hiç bir bebeğe ve bizlere..
Sagol canim 3 ay 19 günlük oldu kızım.Gecmıs olsun, ne kadarlık bebegınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?