Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ınatcı pısıkler ıcın sıze bır onerım olucak bebegın altını acın bıldıgınız ampulu pısık olan kısıma tutun bkleyın bı muddet bunu sık sık yapın pısıgı keser ıns.(cocuk cerrahı dr ve cocuk dr umzun onerısıdır)
Ben her bebeğimin altını değiştirirken alt bezinin lastik bölünün değdiği heryeri pudralıyorum. Pudralamazsam oğlumda da pişik oluyor. Ama arakadaşın yazdığı gibi bebeyağı, bepanthen tarzı şeyler sürme daha çok tahriş olur. Terlemeye bağlı pişik oluyor bel bölgesinde. Nem içice kızartırSlm arkadaşlar kızımın popsunun arkası hatta belinin orası diyebilirim,yani bezin lastik kısmın adenk gelen kısmı sanırım pişik olmuş,hametan,chilconun pişik kremini ve pudrasını kullanıyorum geçmiyor,o kısım nasıl oldu anlamadım,sizler pişik için neler kullanıyorsunuz?
en iyi sonucu locoid adlı kremden aldım.
arkadaşlar ınatcı pısıkler ıcın sıze bır onerım olucak bebegın altını acın bıldıgınız ampulu pısık olan kısıma tutun bkleyın bı muddet bunu sık sık yapın pısıgı keser ıns.(cocuk cerrahı dr ve cocuk dr umzun onerısıdır)
Slm arkadaşlar kızımın popsunun arkası hatta belinin orası diyebilirim,yani bezin lastik kısmın adenk gelen kısmı sanırım pişik olmuş,hametan,chilconun pişik kremini ve pudrasını kullanıyorum geçmiyor,o kısım nasıl oldu anlamadım,sizler pişik için neler kullanıyorsunuz?
Slm arkadaşlar kızımın popsunun arkası hatta belinin orası diyebilirim,yani bezin lastik kısmın adenk gelen kısmı sanırım pişik olmuş,hametan,chilconun pişik kremini ve pudrasını kullanıyorum geçmiyor,o kısım nasıl oldu anlamadım,sizler pişik için neler kullanıyorsunuz?