• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geçmeyen öksürük

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
335
323
Kızlar ben alerjik bronşit hastasıyım hastalığım küçüklüğüme göre son derece iyi durumda. 2-3 haftadır geçmeyen öksürüğüm var.Önce aile hekimine gitmiştim bana sadece burun spreyi ve bir tane alerji ilacı verdi bende hiç ilerleme olmayınca dün acile gittim doktor antibiyotik ve minoset verdi fakat öksürüğümde gram değişme yok.Korkmaya başladım kızlar ne yapmalıyım bildiğiniz bitkisel yöntemler varmı?doktorların bakıp anlamadığı birşey mi var acaba çok sıkıldım yaz günü öksürmekten:50::50::50:

Kızlar ben alerjik bronşit hastasıyım hastalığım küçüklüğüme göre son derece iyi durumda. 2-3 haftadır geçmeyen öksürüğüm var.Önce aile hekimine gitmiştim bana sadece burun spreyi ve bir tane alerji ilacı verdi bende hiç ilerleme olmayınca dün acile gittim doktor antibiyotik ve minoset verdi fakat öksürüğümde gram değişme yok.Korkmaya başladım kızlar ne yapmalıyım bildiğiniz bitkisel yöntemler varmı?doktorların bakıp anlamadığı birşey mi var acaba çok sıkıldım yaz günü öksürmekten:50::50::50:

göğüs hastalıklarına git hemen.. film çeksinler, zatürre olabilir allah korusun ihmale gelmez. çok geçmiş olsun..

iki oğlumda alerjik bronşit hastası hele sonbahar ve kış ayları resmen çile bizim için.kreşe gidince ortaya çıktı bu durum yani bu sene..

keçiboynuzu pekmezini çok tavsiye ediyorlar,her sabah iki tatlı kaşığı içiriyorum çocuklara.birde arısütü polen karışımı var onu da kullanıyoruz.gerçi yazın sorun olmuyor pek.geçmiş olsun.

Son düzenleme:
kızlar ben alerjik bronşit hastasıyım hastalığım küçüklüğüme göre son derece iyi durumda. 2-3 haftadır geçmeyen öksürüğüm var.önce aile hekimine gitmiştim bana sadece burun spreyi ve bir tane alerji ilacı verdi bende hiç ilerleme olmayınca dün acile gittim doktor antibiyotik ve minoset verdi fakat öksürüğümde gram değişme yok.korkmaya başladım kızlar ne yapmalıyım bildiğiniz bitkisel yöntemler varmı?doktorların bakıp anlamadığı birşey mi var acaba çok sıkıldım yaz günü öksürmekten:50::50::50:
ben de aynı hastlktan çok çektm.benm öksürük başladı mı hiçbir ilaç fayda etmyo zerre kadar.....
Sabah - akşam olmak üzere yarım tatlı kaşığı zencefil ve bir tatlı kaşığı balı bardağa koy üzerne ılık su dök,bardam yarım olcak kadar.burnunu kapa içi. Inan birebir....

Allah korusun ya :((( çok teşekkürler :(

alerjik bronşit çok pis birşey, bütün ev halkı yaşıyor o sorunu o yüzden biliyorum. bitkisel birşey kullanma sakın muhtemelen alerjik bir bünyen vardır. ama korkma sakın ilacı var, kullanınca 0 km oluyor ciğerler :1:

iki oğlumda alerjik bronşit hastası hele sonbahar ve kış ayları resmen çile bizim için.kreşe gidince ortaya çıktı bu durum yani bu sene..

keçiboynuzu pekmezini çok tavsiye ediyorlar,her sabah iki tatlı kaşığı içiriyorum çocuklara.birde arısütü polen karışımı var onu da kullanıyoruz.gerçi yazın sorun olmuyor pek.geçmiş olsun.

benim oğluşlarda da aynı sorun var kadişim, zaten doktorumuz neredeyse alerji ve bronşitsiz doğmayan bebek yok demişti :26: çok pis birşey ya..

göğüs hatalıkları uzmanına git bence ama bu arada midende bi sıkıntı var mı

sağolun sizede çok geçmiş olsun hayatı zorlaştıran bir hastalık:(

ben de aynı hastlktan çok çektm.benm öksürük başladı mı hiçbir ilaç fayda etmyo zerre kadar.....
Sabah - akşam olmak üzere yarım tatlı kaşığı zencefil ve bir tatlı kaşığı balı bardağa koy üzerne ılık su dök,bardam yarım olcak kadar.burnunu kapa içi. Inan birebir....

canım evde zencefil çayı var iyi gelir mi?

benim oğluşlarda da aynı sorun var kadişim, zaten doktorumuz neredeyse alerji ve bronşitsiz doğmayan bebek yok demişti :26: çok pis birşey ya..

aynen öyle..önce hapşırma ile başlıyor iki gün sonra öksürüğe dönüşüyor ondan 1 gün sonra 38 ile başlayan ateş 3 gün ateş düşmüyor sonra 1 haftada giderek ateş azalıyor ve kaçınılmaz son antibiyotik tedavisi :(

bütün sene bunu yaşadık.

aynen öyle..önce hapşırma ile başlıyor iki gün sonra öksürüğe dönüşüyor ondan 1 gün sonra 38 ile başlayan ateş 3 gün ateş düşmüyor sonra 1 haftada giderek ateş azalıyor ve kaçınılmaz son antibiyotik tedavisi :(

bütün sene bunu yaşadık.

of of sıralama bile ürpertti beni. bir de okul başlıyor ya, ondan sonra bir eğleniyoruz bir eğleniyoruz.. çok çok geçmiş olsun miniklere ve konu sahibine :)

canım evde zencefil çayı var iyi gelir mi?

canım çayını bilmiyorum ama dene yine de.
Ama gerçekten bak dediğimi yap öksürükten eser kalmyo.ya inanır mısn benm üksürk özellikle de gece yatağa grdm mi başlardı.resmen boğlrdm ya:(sen uygula bak nasıl turp gbi olysn:)))kışın hep içyrm napim:)

of of sıralama bile ürpertti beni. bir de okul başlıyor ya, ondan sonra bir eğleniyoruz bir eğleniyoruz.. çok çok geçmiş olsun miniklere ve konu sahibine :)

bu sıralama herkeste aynı zaten,hiç şaşmıyo.evet herkese geçmişler olsun,sonbaharda görüşmek üzere :)

Çok geçmiş olsun. Keçiboynuzu pekmezinin içine toz zencefil katıp yiyebilirsin. Bir de bir bardak sütü kaynat altını kapat içine bir kaşık hatmi çiçeği at. 3 dk demlensin süzersek iç. Göğsü yumuşatıp balgamı söküyor, faydasını görürsün

bütün sene bunu yaşadık.

Seninkiler bu sene kreşe başlamışlardı değil mi?

Çocuklar kreşe başladıkları sene çok hasta oluyorlar...

bende kendimi tek zannederdim :P
ben grip olmaktan korkmuyorum, grip bitiyor oksuruk basliyor rekorum 4 sn araliklar ile 5 ay ve hic bir ilac zerre fayda etmiyor. ama Rabbim karsima bir cozum cikardi, once tek markada oldugunu dusunsemde farkli markalarinda urunleri varmis, mentollu toz nane limon. otobuste 20 dk tikaninca muavin kendi kullandigini soyleyip vermisti ve inanirmisiniz 5 ayda gecmeyen oksurk 1 gun icinde3 adet ile tamamen kesildi.
o ana kdr ihlamur, bal, sut, zencefile doymustum goresim gelmiyordu.
ayni filme bakip biri sinuzit biri temiz derse, ayni testte bir doktor astim bir doktor tertemiz derse insan acaip bunaliyor.

not: 7 yasina kdr gordugum alerjik bronsit asi tedavisi malesef 22 yasinda etkisini yitirdi simdi her gribin ardinda birde nane limon tedavim oluyor.

benim küçüklükten beri geçmeyen öksürüğüm vardı, aynen ben de alerjik bronşittim. senelerce antibiyotik, öksürük şurupları verip durdular. en son geçen sene öğrendim meğer astım varmış. belki senin durumun farklıdır ama bir göğüs bölümüne git ve şikayetlerini anlat canım ne olur ne olmaz

Back
X