• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecmeyen öksürük ve astim

selinay61

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2023
166
26
13
27
3 haftadır öksürüyorum bi geçmedi ciğerimden ses geliyor astim hastasıyım ne ilaç varsa içtim ama banamisin demedi bunun bitkisel bir çayı falan varmi öksürüğü kesmesi icin

3 haftadır öksürüyorum bi geçmedi ciğerimden ses geliyor astim hastasıyım ne ilaç varsa içtim ama banamisin demedi bunun bitkisel bir çayı falan varmi öksürüğü kesmesi icin
Geniz akıntısındsn öksürüyorsunuz bence
Nazal sprey kullanmalısınız
Beraberinde foster verirler

doktorunuzun önerdiği her şeyi kullanıyorsanız hatmi çiçeği var onu kaynatıp içtim geçen kış geçmeyen öksürük için kullandım çok iyi gelmişti belki size de işe yarar

Bal ye canım çok iyi geliyor ballı çaylar yap papatya bal limon iyi gelir aynı öksürük benim eşimdede vardı çok kötü şeyler yaşadık. Bal biraz sakinleştiriyor. Göğüs doktoru bakar zaten sonuçta o ciğerlerden geliyor. Misal ben yıllar dır astım ve alerjik astım çekiyorum benim de hayatım çok kötüydü neler yaşadım. Doktor muhakkak antibiyotik yazıcakdır sana eşim o şekilde atlattı onda da alerjik astım çıkmıştı. Balgam da öksürük yapar. O da ciğerlerden geliyor

Back