Geçmeyen öksürük bitmeyen balgam

2 kiz annesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
1.289
530
73
44
Hayırlı akşamlar benim 4 yaşında kızım var iki haftadır öksürüyor balgamı atamıyor dra gittik ama geçmedi sizin onerebileceginiz bişey varmı balgamın gitmesi için

Sut urunlerini kesmeden balgam bitmiyor. Salgam turbunu haslayip yedirin, balgam sokturucu etkisi var. Yemeleri icin pisirdikten sonra balla karistirabilir, pisirip salataya koyabilirsiniz.

Öksürük için hatmi çiçeğini sütte demleyin. Kızımda ve kendimde faydasını görmüştüm. Yine araştırın öyle yapın. Ayrıca zeytinyağlı sarımsak yöntemi de var. İnstagram hesabınız varsa zeytinyağlısarımsak etiketini aratın ayrıca Merih Kafası hesabından da ayrıntıları iyi okuyup uygulayabilirsiniz. Faydasını görürsünüz inşallah.

Takipteyim bende 😔 gecmis olsun ayni sorunlar bizde de var ,alerji dediler sinuzit dediler yok bitmiyor.
Aynen cnm bizede alerjik astım dendi ayda bir tekrarlıyor ama bukadar uzun hiç surmemisti herseyide yemiyor Balin içine az karabiber koydum dün akşam yatmadan yedirdim göğsüne ayağına bebek vics sürdüm çorap giydirip yatırdım bide yatmadan hava verdim gece hiç öksurme di hamdolsun bakalım gün içinde ne olacak

Hayırlı akşamlar benim 4 yaşında kızım var iki haftadır öksürüyor balgamı atamıyor dra gittik ama geçmedi sizin onerebileceginiz bişey varmı balgamın gitmesi için
Çörek otu yağı günde bir kaşık doktora danışarak verebilirsiniz alerjisi yoksa da zeytinyağı ve sarımdağı kapalı bir kavanozda en az 3 saat beKlettikten sonra gece yatmadan ayal altına sürüp çorap giydirin kesinlikle faydasını görürsünz

Back