• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen Morluklar

july18

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
36
3
6
İstanbul
merhabalar,
uzun zamandır üst ve alt bacaklarımda sebepsiz morluklar çıkıyor.
geçtiğimiz temmuz ayında çarpmalara bağlı olarak bacağımda üç yerde oldukça büyük morluklar oluştu. bir tanesi aylar sonra bile hala şiş ve yürüdüğümde ağrı veriyordu. şimdilerde hala üçünün de yeri belirgin ve bacağımda yine iyileşmeyen bir yara izi var.
bu arada 3 tane gebelik kaybım var. bir yıl içinde 6,11 ve 8 haftalık gebelik kayıpları yaşadım. yapılan trombofili panelinde Faktör II ve MTHFR C677T heretozigot mutant çıktı. sadece son gebelikte kan sulandırıcı iğne kullandım. bunun dışında yapılan hematolojik testler periferik yayma dahil, kanama zamanı vs. düzgün çıkıyor. Hematoloğumla görüştüğümde ise problem görünmediğini istersem tekrar randevu alıp gelmem gerektiğini söylüyor. hem problem görünmüyor ama istiyorsan gel demesi (para için mi çağırıyor?)hem de bu sebepli/sebepsiz ve iyileşmeyen morlukları gözüyle gördüğü halde somut bir şekilde açıklayamaması diğer yandan sürekli yaşadığım gebelik kayıpları canımı sıkıyor. eğer bir sağlık sorunum varsa bunu bilmek istiyorum. yapılması gerekenin ne olduğu konusunda beni yönlendirebilecek biri varsa ve bana yazarsa sevinirim.

teşekkürler,

Back