bir tanıdığım da ilacı kestikten sonra bu şikayete sahipti, endoskopi yapıldı ve temiz çıktı. psikiyatra gidip tekrar ilaç kullanmaya başlayınca ve yeni hobi edinince düzeldi.Arkadaşlar merhaba. Ben de anksiyete var tedavi gördüm evlendim geçen sene ilaçlarımı kestim. Fakat ekim gibi önce kayınpederim kaybettik ardından kayınvalidem in kanser olduğunu öğrendik. Zamandan beri bende hep ağrılar başladı mide bulantıları göğüs sırtım ağrıdı acile gittim kaç kere bişey yok dendi tekrardan ilaca başladım ama hala aynıyım 6 ay geçti 1 haftadır geçmeyen ama kusturmayan bir mide bulantısı yaşıyorum 7/24 bulanıyor doktora gittim kanda bişi yok dedi idrarda bişi yok dedi hamilelik testi bile yaptım yok dün KBB gittim biraz faranjit ama o yapmaz dedi ilaç verdi şimdi onları içiyorum geçmezse endoskopi için gastroenteroloji bölümüne gideceğim. Böyle sürekli mide bulantısı olan varmı ben artık çok korkmaya başladım bu durumdan
Nasıl bir şikayeti vardı nasıl bir mide bulantısıydı ilacı kesiykten sonra ne kadar süre sonra çıktı etkisibir tanıdığım da ilacı kestikten sonra bu şikayete sahipti, endoskopi yapıldı ve temiz çıktı. psikiyatra gidip tekrar ilaç kullanmaya başlayınca ve yeni hobi edinince düzeldi.
yemek yiyemiyordu midesi bulnıyordu ama kusmuyordu. ayrıntıları bilmiyorum kaç ay vs ama ilacı kullanmaya başladıktan hemen sonra düzeldi denebilirNasıl bir şikayeti vardı nasıl bir mide bulantısıydı ilacı kesiykten sonra ne kadar süre sonra çıktı etkisi
Bende yarın gastroenteroloji bölümüne gideceğim sanırım endoskopi diyecek ama korkuyorum zaten paniğimyemek yiyemiyordu midesi bulnıyordu ama kusmuyordu. ayrıntıları bilmiyorum kaç ay vs ama ilacı kullanmaya başladıktan hemen sonra düzeldi denebilir
bayıltıp endoskopi yapan yerleri tercih edin hiçbir şey anlamazsınız korkmanıza gerek yok umarım iyi sonuçlar olur ve geçerBende yarın gastroenteroloji bölümüne gideceğim sanırım endoskopi diyecek ama korkuyorum zaten paniğim
İnşallah herşeyde korkmak hastalık düşünmek falan çok zorluo insanıbayıltıp endoskopi yapan yerleri tercih edin hiçbir şey anlamazsınız korkmanıza gerek yok umarım iyi sonuçlar olur ve geçer
ne kadar düşünüp korkrsak o kadar başımıza geliyor gibi hissediyoruz o yüzden hiç düşünmemek lazımİnşallah herşeyde korkmak hastalık düşünmek falan çok zorluo insanı
Doktora gittim endoskopi dedi bakalım hayırlısıne kadar düşünüp korkrsak o kadar başımıza geliyor gibi hissediyoruz o yüzden hiç düşünmemek lazım
uzak bir tarihe mi verdiler pekiDoktora gittim endoskopi dedi bakalım hayırlısı
Atın 19una oda faranjit için antibiyotik kullanıyorum bitsin 1 hafta sonra yapalım dedi ama çok bulanıo midem dünden beri iyice arttıuzak bir tarihe mi verdiler peki
ben doktor değilim ama yine de bir şey söylemek istiyorum. bence tamamen psikolojik bir durum yasıyorsunuz. ben de mesela usg çektireceksem çektirecegim zamana kadar yaşadığım ağrının 50 katını falan yasıyordum,gecesi uyuyamıyordum. o tetkiki yaptırana kadar ağrının artması veya yasadıgınız olumsuz durumun şiddetlenmesinin tamamen psikolojik oldugunu düsünüyorum. çevremdeki insanlar için de aynısı gecerli. annem, ablam ve teyzem ne zaman kötü hissetseler, streslenseler mideleri bulanır o da var. umarım mide bulantınız psikolojiktir ve vücudunuzda herhangi bir sorun yoktur beni bilgilendirmeyi unutmayın lütfen dualarım sizlerleAtın 19una oda faranjit için antibiyotik kullanıyorum bitsin 1 hafta sonra yapalım dedi ama çok bulanıo midem dünden beri iyice arttı
İnşallah bilmyrm antidepresan kullanıyorum ama hiç etki etmiyor ağlıyorum hergün çok üzülüyorumben doktor değilim ama yine de bir şey söylemek istiyorum. bence tamamen psikolojik bir durum yasıyorsunuz. ben de mesela usg çektireceksem çektirecegim zamana kadar yaşadığım ağrının 50 katını falan yasıyordum,gecesi uyuyamıyordum. o tetkiki yaptırana kadar ağrının artması veya yasadıgınız olumsuz durumun şiddetlenmesinin tamamen psikolojik oldugunu düsünüyorum. çevremdeki insanlar için de aynısı gecerli. annem, ablam ve teyzem ne zaman kötü hissetseler, streslenseler mideleri bulanır o da var. umarım mide bulantınız psikolojiktir ve vücudunuzda herhangi bir sorun yoktur beni bilgilendirmeyi unutmayın lütfen dualarım sizlerle
belki eksik ya da fazla doz kullanıyorsunuzdur bilemezsiniz ki doktorunuzla yine bi konuşun dozu ayarlasın eminim öyle daha iyi olursunuzİnşallah bilmyrm antidepresan kullanıyorum ama hiç etki etmiyor ağlıyorum hergün çok üzülüyorum