Geçmeyen Laringomalazi yardım😔

Mnlelf

🍀💕
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2019
147
256
53
Merhaba arkadaşlar doğuştan bebeğime laringomalazı teşhisi koyuldu hafif denildi 22 aylık oldu hala geçmedi 1.5 , 2 yaşında geçer denilmişti hastalığı falan o kadar zor geçiyorki aklım gidiyor nefessiz kalacak diye lütfen yardımcı olun ne kadar sürede geçti bu kadar uzun süren vakalar varsa yazarsanız çok sevinirim süreci teşekkür ediyorum

Merhaba benim oğlumda da vardı ama bir yaşına gelmeden tamamen bitmişti. Gittiğimiz doktor düzelmezse 3 yaşında ufak bir operasyon geçirmesş gerekebilir demişti.

Merhaba benim de bebeğimde vardı 1 yaşına gelince geçer demişlerdi doktorlar ama yaşına gelmeden geçti Bizim de.. bence alanında uzman bir doktora götürün..

Merhaba benim oğlumda da vardı ama bir yaşına gelmeden tamamen bitmişti. Gittiğimiz doktor düzelmezse 3 yaşında ufak bir operasyon geçirmesş gerekebilir demişti.
Canım çok şükür bunu duymak ne güzel banada 1 2 yaşında geçer demişlerdi 2 yaşına 2 ay kaldı hala var çok üzülüyorum çok korkuyorm çok kafaya takıyorum hele hastayken ömrümden ömür gidiyo nolur heçsn artk diye dua ediyorm şükür rabbm dermansuz dert vermesn tabide ne bileym bir 2 yaşını bekliyim diyorm gidicem ona göre belkide gerçekten tam 2 yaşını doldurmasını bekliypdue 2 aya neler değişir diyorum rabbim evlatlarımızı korusun
Merhaba benim oğlumda da vardı ama bir yaşına gelmeden tamamen bitmişti. Gittiğimiz doktor düzelmezse 3 yaşında ufak bir operasyon geçirmesş gerekebilir demişti

Merhaba benim de bebeğimde vardı 1 yaşına gelince geçer demişlerdi doktorlar ama yaşına gelmeden geçti Bizim de.. bence alanında uzman bir doktora götürün..
Oh çok şükür canım ne güzel ilginç bir şekilde bizimki hala devam ediyo bende 2 yaşını doldurmasını bekleyip gidicem doktora 2 ayımız kaldı çok zor hiç bir araştırma yazı bulamıyorm böyle uzun süren çok üzücü

Yani uzun süren var mı bilmiyorum ben de.. bize bir-bir buçuk yaşına kadar geçer dediler. Peki bir azalma yok mu? Bizim gün geçtikçe azalmisti

Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…