merhaba arkadaşlar...oğlum 5 buçuk yaşında..14 ekimde orta kulak iltihabı geçirdi...aniden kulağı ağrımaya başladı daha önce hiç böyle olmamıştı hemen acile götürdük antibiyotik verildi...geçti gibi oldu tekrar kontrole götürmedik...aradan 2 hafta kadar geçti nezle başladı nezle 1 hafta kadar süreyle geçmeyince kulak burun boğaz doktoruna gittik kulağı iltihaplı dedi ya geçmemiş yada tekrarlamış denildi tekrar antibiyotik başladık ama 24 kilo olmasına rağmen 15 kilo çocuk için ölçekle ver denildi yani yaklaşık yarım ölçek gibi ve burun spreyi verdi 2 hafta sonra kontrole çağırdı bugun gittik geçmemiş dendi burun tıkanıklığı başlamıştı bikaç gün önce o mu tetikledi bilmiyorum 2 hafta sonra tekrar gitcez geçmemişse işitme testi istiycekmiş bu arada tekrar antibiyotik yazdı..morelim çok bozuldu tekrarlayan orta kulak enfeksiyonları işitme kaybına neden olabiliyomuş ...geniz eti olabilir yada geçirdiği gribal enfeksiyondan dedi bi doktora daha götürmeyi düşünüyorum yarın..çocukta bunaldı hastanelerde bana kızıyo sürekli beni hastaneye götürüyosun diye çok üzülüyorum..çocuğunda böyle sorunlar yaşayan varsa yazarsa sevinirim biraz uzun oldu cevaplarınızı bekliyorum..