Geçmeyen Karın Ağrısı,Ne Olur Yardım :(

Ben kolonoskopi yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı hatta o kadar temizmiş ki doktorum biyopsi bile almamış ne yapacağımı şaşırdım açıkçası bana artık yumurtalık gibi geliyor oda normal diyor doktorlar laporoskopi yapıp bakmak istiyorlar bende yoruldum artık kolonoskopi sonrası rahatlamıştım

Pelvik taban kaslarının zayıflığında kronik ağrı sebebi olabiliyormuş. pelvik kas egzersizide iyi gelebilir aşk kasları diye bir kitap okuyorum şimdi bunun için

En iyi çözüm endeskopi ben ağrılara dayanamadım doktor doktor gezdim en son ağlaya ağlaya endeskopi olmaya gittim korkulacak birsey değilmiş şimdi ilaç tedavisi görüyorum.

Gectimi peki

Merhaba benimde Çarşamba dan beri önce ishal gibi oldum iki kere krampli sonra ağrı devam ediyor arada midem arada karnım anlamadım adet sonrası oldu Kudret narı başladım aç karnina aynı devam ediyor rezene papatya içiyorum ama geçmiyor

Merhaba arkadaşlar ağrısına çözüm bulabilen oldu mu neler yaptınız ve nasilsiniz şu ben 3 yıldır ağrıyla yaşıyorum ve hala tanı bile alamadım lütfen yardımcı olabilecek olan var mi

Merhaba nasılsıniz şimdi bi çare bulabildiniz mi agriniz için bende 3 yıldır ağrıyla yaşıyorum hala geçmedi geçmiyor çare ariyorum yardımcı olabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…