• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen ishal

Prensesannesi07

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2022
8
1
1
27
Kizlar yardımınız lazım yaklaşık 2 sene başlayan bi ishal durumum var ilk başta sadece ise giderken serviste oluyordu sonra iş yerinde olmaya başladı ve şuan evden ne zaman dışarı çıksam ishal oluyorum daha önce doktora gittim ama midemde veya bagisaklarimda hiç bir sorun çıkmadı ne yapabilirim

Merhaba. Biliyormusunuz acaba çok hassas bünyelere sahip olduğumuzdan mıdır, söylemesi ayıp ne zaman banyo yapsam direkt ishal sıkıntısı yaşıyorum. Beni bitkin düşürmüyor, ateş filan da olmuyor ama tuvaletim ishale dönüyor yani. Niye oldu anlayamıyorum. Mesela yakın zamanda İYE geçirdiğim için antibiyotik kullandım o dönemde de ishal geçirdim ama o geçti normale döndü.
Bazı yiyecekler de ishal yapıyor olabilir, size tavsiyem probiyotik kullanmanız hani şu suya dökülen toz şeklinde olanlar. Bana bir dönem o verilmişti çünkü sonuçta ishal iyi bakterilerin de azalmasına sebep oluyor. Ve yararlı olmuştu. Bağışıklık sisteminizi de güçlendirir ayrıca. Ama gene doktorunuza danışın ne olur ne olmaz.
Geçmiş olsun iyi günler dilerim. ☺️

Kizlar yardımınız lazım yaklaşık 2 sene başlayan bi ishal durumum var ilk başta sadece ise giderken serviste oluyordu sonra iş yerinde olmaya başladı ve şuan evden ne zaman dışarı çıksam ishal oluyorum daha önce doktora gittim ama midemde veya bagisaklarimda hiç bir sorun çıkmadı ne yapabilirim
Merhaba ben yıllardır ishalle savaşan biriyim ve kendi adıma bulduğum bir çözüm önerisini sizlerle paylaşmak isterim. Her üç günde bir bir tatlı dolu kaşık türk kahvesinin üzerine yedi sekiz damla limon suyunu sıkıp doğrudan yutuyorum inanırmısınız ne ishal kaldı ne bişey her gün içtiğim lopermid hapının kutusuna dahi artık el sürmüyorum

Back