Geçmeyen ishal ve pişik

gercekdogu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
105
5
118
47
İstanbul
Bebeğimin 15 gündür geçmeyen bir ishali vardı.Tahlil yaptırdık dr dişlerinden kaynaklandığını söyledi.Şimdi her bezinde kaka var ve çok kötü pişik oldu desitin,suda krem,triosid,bepanten,hematen jonsons baby,sebamed,mustela yok birtürlü geçmiyor bezleri değiştirdim pirima premium care kullanıyordum,aktif baby,son çıkan primadanda aldım,huggies,can bebe,molfix hepsini denedim yok yok yok geçmiyor.Bana yardımcı olabilecek biri varsa kızlar çok sevinicem oğlum ayın 28 inde 10 aylık olacak ek gıdalarınıda kesmek zorunda kaldım lütfen yardım edin.

Canim istqnbulda isen taksimde rebul eczanesi var. Orada pisik icin ozel bir karisim yapiyorlar. Mavi murekkep gibi birsey sivi. Siddetle oneririm.. ddoktorumuzun tavsiyesidir.

geçmiş olsun ama belki bişeye alerjisi vardır örneğin inek sütü gibi en iyisi tahlil yaptırın birdaha ve vazelinide öneririm

geçmiş olsun ama belki bişeye alerjisi vardır örneğin inek sütü gibi en iyisi tahlil yaptırın birdaha ve vazelinide öneririm

çok teşekkürler ilginize inek sütü vermiyoruz ve tüm testleride yapıldı ,uzun zaman oldu giremeyeli yorumlarınızı yeni okudum ishalimiz geçti şimdide kabızız :))

Canim istqnbulda isen taksimde rebul eczanesi var. Orada pisik icin ozel bir karisim yapiyorlar. Mavi murekkep gibi birsey sivi. Siddetle oneririm.. ddoktorumuzun tavsiyesidir.

çok teşekkürler ilginize;çok güzel bi bilgi paylaşmışsınız istanbuldayım ve inşallah ihtiyacım olmaz ama olura deniyeceğim ve önereceğim ....

Back