- 25 Ocak 2019
- 1.268
- 2.066
- Konu Sahibi Inatcikisilik
Bı de şey sorcm bu ilacı 3 gün kullanırken evi de temizlemiycz dimi bitince temizliyczNeden yazmadı?
Bize Sağlık Ocağı yazdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bı de şey sorcm bu ilacı 3 gün kullanırken evi de temizlemiycz dimi bitince temizliyczNeden yazmadı?
Bize Sağlık Ocağı yazdı
2 kiloluk beyaz sirke bitirdim o dönemlerde, bende hiçbir işe yaramadı canım.Hiçbir ilaç kesin çözüm olmuyor. Sirke sirke sirke. Hemşire olan kardeşim o şekilde hasta bakım evindeki 20 hastayı bir haftada temize çıkardı. İlaçlardan fayda görmediğini kendisi söylüyor. Bol bol sirke sürün, sirkeli su ile yıkanın. Tabi çocuğunuzun cildi sirkeye alerjik reaksiyon gösterecek mi önce kolunun üstünde küçük bi bölümde onu test edin. Geçmiş olsun
EvetBı de şey sorcm bu ilacı 3 gün kullanırken evi de temizlemiycz dimi bitince temizliycz
Of inşallah işe yarar da kurtuluruz yaEvet
Ben kullandığım yastıkları bile poşete koyup 1 ay balkonda bekletmiştim
İnşallahOf inşallah işe yarar da kurtuluruz ya
Hahaha psikolojik yaa kim duysa kasiniyoİnşallah
Valla etkilendim mi ne bende bugün kaşınma başladım
Wilkinson un kokusu mu?P pembeli 245 kokusuna baktım bu arada annemin aktardan aldigiyla aynı konusu bana o yuzdn hiç ağır gelmedi. Sürünce de öyle olur inşallah
Ay evet sürdük şimdi çok güzel kokuyo hahahaWilkinson un kokusu mu?
Hadi bakalım hayırlısıAy evet sürdük şimdi çok güzel kokuyo hahaha
Çocuğum melez Amerikalılara döndü
Sürdüm sürdüm şimdi bende duşa girip kendime surucem. Gene kocamı ikna edemedim sürmeye ise gidiyorm sürmem die tutturdu nasıl kurtulacaz bilmiyorumHadi bakalım hayırlısı
Valla benimde kokusu hoşuma gidiyor yalan yok
Rabbim şifanızı versin inşallah
Cuma günü bu saatlerde yıkanın
2 yada 3 hafta daha kaşınırsınız
Bir de bakmışsın geçmiş
Tırnak, parmak aralarına kadar iyice sürseydin
Belki sizin kokunuzdan onda varsa geçerSürdüm sürdüm şimdi bende duşa girip kendime surucem. Gene kocamı ikna edemedim sürmeye ise gidiyorm sürmem die tutturdu nasıl kurtulacaz bilmiyorum
Ay inşallah ya başladık bakalım çabucak geçsin 3 gunBelki sizin kokunuzdan onda varsa geçer
Eşimle ben kullandığımız zaman oğlum çalıştığı için kullanmadı, onda da kalmadı
Ay bana ne oluyorsa seninle birlikte bende bekliyorum geçmesiniAy inşallah ya başladık bakalım çabucak geçsin 3 gun
Damdan düşenin halinden damdan düşen anlatmışAy bana ne oluyorsa seninle birlikte bende bekliyorum geçmesini
Sanki senin derdin benim derdim gibi oldu
Tövbe Yarabbim
Haha ne değişik biseymis o ilk defa duydumAllah yardımcınız olsun ben dr çok korkarım. Geçen sene kuzenimgil olmuştu ailecek. Çocuklar perişan olmuştu. 4 5 ay ne yaptılarsa geçmedi. Ne ilaçlar ne karışımlar. Bilimden çok çok uzak olacak ama resmen kocakarı yöntemi ile kurtuldular. En son bi tanıdık, bulgur püskürtmeyi yapan bi ocak var dedi. (Ocak deniyormuş o işlemi yapan kadınlara) . Kocası falan saçmalama vs derken ne kaybederiz deyip gittiler. İğrenç bir işlem! Kadın ağzında bulguru çiğneyip bunların üstüne püskürüyor falan. Neyse. Bu işlemden 1 hafta sonra hiçbir şeyleri kalmadı bilmiyorum denk mi geldi, yanı bana da mantıksız gelıyor ama eskilerin de bir bildiği gerçekten varmış demeden de geçemiyorum.