• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu

Geçmiyo kizlar geçmiyooo 😢 oluk oluk iltihap döküyorum resmen. Kizilcik suyu da denedim. 2 haftadir kullaniyorum. Antibiyotik verdi doktor o zaten bitti. Nioli yagi diye bisey okudum simdi onu denesem mi diyorum... Sirkeyle temizledim 2 gundur. Artik daha ne yapabilirim ne olabilir bilmiyorum

Hamileliğimin basindan beri kutu kutu antibiyotik kullandim. Kizilcik suyu kullaniyorum 1 haftadir. Fitil kullandim. Çay agaci yagi denedim. Granül şase kullandim. Ama hala iltihabim var. Delirmek uzereyim arkadaslar. Var mi bu durumu yasayan ?
Hamile olunca İşler değişiyor ama 21 gün maydanoz suyu içerek bu sorundan kurtuldum

Geçmiyo kizlar geçmiyooo 😢 oluk oluk iltihap döküyorum resmen. Kizilcik suyu da denedim. 2 haftadir kullaniyorum. Antibiyotik verdi doktor o zaten bitti. Nioli yagi diye bisey okudum simdi onu denesem mi diyorum... Sirkeyle temizledim 2 gundur. Artik daha ne yapabilirim ne olabilir bilmiyorum
bana da bri önermşti iyi geliyomuş

şu an bende enfeksiyon yaşıyorum çokkk kötü 15dk da bir lavabodayım idrar bitmiyormuş gbi geliyo

Maydanoz sapini kaynatip duzdnli icersen idrar yolllarini tertemiz yapiyor , fakat hamileysen bunu doktoruna sormadan asla deneme👍

Maydonoz suyu icemem hamilelikten kaynakli. ☹️İlk hamileliğimde başladı benimde idrar yolu enfeksiyonum sürekli toz şase veriyordu doktorum bir kere de antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım 6 senedir sürekli tekrarlıyor hatta son bir yıldır neredeyse her ay tekrarlıyor. Sürekli antibiyotik kullanmaktan bıktım. Bugün yine doktora gitti hatta bu sefer kadın doğuma gittim sürekli ürolojiye gidiyordum. Kadın doğum fitil verdi inşallah işe yarar. 3 gün kullanılacakmış.

Hamileliğimin basindan beri kutu kutu antibiyotik kullandim. Kizilcik suyu kullaniyorum 1 haftadir. Fitil kullandim. Çay agaci yagi denedim. Granül şase kullandim. Ama hala iltihabim var. Delirmek uzereyim arkadaslar. Var mi bu durumu yasayan ?
Bol bol su için.Tuvalet ihtiyacınizi ertelemeyin.

Antibiyotik fayda etmiyor.Duzenli su için.

Bende de var antibiyotik içiyorum ben birde bikerelik suya karıştırılmalı bir ilaç içtim şuan iyiyim bikac aydir vardı bende de. Bol su içmeye çalışıyorum.

Back