Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam belirtleriniz nelerdr ve hastaneye gittiniz miBir yakınım bu sorunu ısırgan otu çayıyla yenmişti. Hamilelikte kullanımını ya da nasıl kullanılması gerektiğini Googlellarsınız
Ben 1 haftadıe enfeksiyon oldum sanıyorum kasık ağrısı genital ağrı sık idrara çıkma hepsi vardı bugün feci bel ağeısı şikayetyle acile gittim büyük ihtimal böbrek taşı düşürüyorsun dedi...Bir yakınım bu sorunu ısırgan otu çayıyla yenmişti. Hamilelikte kullanımını ya da nasıl kullanılması gerektiğini Googlellarsınız
Ayy çok kötü bir şey bende yaşadım her ağrıyı tercih ederdim bunun yerine benimki evlendikten sonra oldu ayaklarım suyun içinde kalınca oluyor artık. bekarken yoktu öyle bir sorunum adet döneminde ozman bir aylık evliydim 3 saat boyunca suuyun içinde kaldım temizlik yapmıştık bayram temizliği ogunden beli suda durmuyorum her dk tuvalet gitme isteğim oluyor du hiçbir şey gelemdi hâlde uykularım haram oluyor yatamıyordum soğan kürü ise yarıyor denedim ben birkaç kez iltihabı söküyor ama hamileler kulanamsi tehlikeli diye biliyorum çünkü adet söktürücü etkisi de varmış .urocare diye bir ilaç verdi bana doktor tek kuanimlik bir ilaç akşam yatmadan önce 1 bardak suya koyup karistirip içiyor sun Bende işe yaradı sonra sinda bizim tanıdık eczane ci vardi diye birkaç kez reçetesiz de kullandım ama işe yarıyor onu kullandıktan sonra iltihab sokuluyor dene istersen inşallah işe yararHamileliğimin basindan beri kutu kutu antibiyotik kullandim. Kizilcik suyu kullaniyorum 1 haftadir. Fitil kullandim. Çay agaci yagi denedim. Granül şase kullandim. Ama hala iltihabim var. Delirmek uzereyim arkadaslar. Var mi bu durumu yasayan ?
Onu kullandim iste granul sase o. Yok. Geçmedi. Benim cinsel ilişkiden kaynakli oluyor galibaAyy çok kötü bir şey bende yaşadım her ağrıyı tercih ederdim bunun yerine benimki evlendikten sonra oldu ayaklarım suyun içinde kalınca oluyor artık. bekarken yoktu öyle bir sorunum adet döneminde ozman bir aylık evliydim 3 saat boyunca suuyun içinde kaldım temizlik yapmıştık bayram temizliği ogunden beli suda durmuyorum her dk tuvalet gitme isteğim oluyor du hiçbir şey gelemdi hâlde uykularım haram oluyor yatamıyordum soğan kürü ise yarıyor denedim ben birkaç kez iltihabı söküyor ama hamileler kulanamsi tehlikeli diye biliyorum çünkü adet söktürücü etkisi de varmış .urocare diye bir ilaç verdi bana doktor tek kuanimlik bir ilaç akşam yatmadan önce 1 bardak suya koyup karistirip içiyor sun Bende işe yaradı sonra sinda bizim tanıdık eczane ci vardi diye birkaç kez reçetesiz de kullandım ama işe yarıyor onu kullandıktan sonra iltihab sokuluyor dene istersen inşallah işe yarar
O zaman ara vereceksiniz mecburenOnu kullandim iste granul sase o. Yok. Geçmedi. Benim cinsel ilişkiden kaynakli oluyor galiba
Büyük ihtimalle o da olabilir çünkü ben ilişkiden bulaşan enflasyon ile kist oldum ama çok şükür hemen geçtiOnu kullandim iste granul sase o. Yok. Geçmedi. Benim cinsel ilişkiden kaynakli oluyor galiba
Doktor kontrolundeydi hepsiHamilelikte doktor demeden hiçbir şey yapmamanız öneririm. Bebeğe ve size zarar verebilir.
Uzun süreli antibiyotik kullanımı da enfeksiyonun iyileşmesini engelleyebilir.
Ben varım. Gecmek bilmiyor. İdrar testinde bakteri çıkıyor kültürde üreme yok Antibiyotik kullanıyorken iyiyim bırakınca tekrarlıyor. 29 haftalık hamileyim bende. Bi çare bulabilirsen bana da yaz valla duacın olurumHamileliğimin basindan beri kutu kutu antibiyotik kullandim. Kizilcik suyu kullaniyorum 1 haftadir. Fitil kullandim. Çay agaci yagi denedim. Granül şase kullandim. Ama hala iltihabim var. Delirmek uzereyim arkadaslar. Var mi bu durumu yasayan ?
Vala çok kötü bir durum ama keşke diyorum hamile kalabilsem de bu acıya dayanırım inşallah sağlıklı bir şekilde çocuğunu kucağına alırsın dün doktora gitim bana dolorex verdi ağrı ve iltihap için onun yanında monodoks 100 mg verdi oda bakteri oluşumunu engelyen bir antibiyotik bu doktor çok uzman baya o verdiyse bir bildiği vardır kesin sen araştır bu ilaçlarıBen varım. Gecmek bilmiyor. İdrar testinde bakteri çıkıyor kültürde üreme yok Antibiyotik kullanıyorken iyiyim bırakınca tekrarlıyor. 29 haftalık hamileyim bende. Bi çare bulabilirsen bana da yaz valla duacın olurum
Benim de öyleydi ya ilişkiye girmeyin , fitil etki ediyor iç çamaşırınızı ütüleyin giymeden , kokulu herhangi bir şey sürmeyin. Ped kullanmayın başka çare yokHamileliğimin basindan beri kutu kutu antibiyotik kullandim. Kizilcik suyu kullaniyorum 1 haftadir. Fitil kullandim. Çay agaci yagi denedim. Granül şase kullandim. Ama hala iltihabim var. Delirmek uzereyim arkadaslar. Var mi bu durumu yasayan ?
Eşinizden kaynaklı olabilir. İlişkiye giriyor musunuz halen?Ben varım. Gecmek bilmiyor. İdrar testinde bakteri çıkıyor kültürde üreme yok Antibiyotik kullanıyorken iyiyim bırakınca tekrarlıyor. 29 haftalık hamileyim bende. Bi çare bulabilirsen bana da yaz valla duacın olurum
Hayır girmiyoruz. İdrarda kan cıkıyor kum döküyor olabilirsin demisti doktorEşinizden kaynaklı olabilir. İlişkiye giriyor musunuz halen?
Anladım. Şu an ilac kullanamıyorum hamilelikten dolayı. sadece aksef 500mg kullandım b grubunda oldugu için. Ama fayda vermedi tabi. Monodoksu duydum bi kullanmadığım antibiyotik o kaldı. Siz bu ilacları kadın doğumdan mı aldınız ürolojiye mi gittiniz?Vala çok kötü bir durum ama keşke diyorum hamile kalabilsem de bu acıya dayanırım inşallah sağlıklı bir şekilde çocuğunu kucağına alırsın dün doktora gitim bana dolorex verdi ağrı ve iltihap için onun yanında monodoks 100 mg verdi oda bakteri oluşumunu engelyen bir antibiyotik bu doktor çok uzman baya o verdiyse bir bildiği vardır kesin sen araştır bu ilaçları
Kadın doğumdan özel bir hastaneden doktor bana yumurtalık larim için kolomen verdi yanında da bu ilaçları verdi ultrason la enfeksiyon olduğunu anladı herhalde ben demedigim halde gördü zaten doktor çok uzman benim ve abilerimin dogumlarina girmiş biri o verdiyse kesin bir bildiği vardır ama sen hamile olduğun için ilaçları kulanmadan önce kesinlikle doktor tavsiyesi ile kulanAnladım. Şu an ilac kullanamıyorum hamilelikten dolayı. sadece aksef 500mg kullandım b grubunda oldugu için. Ama fayda vermedi tabi. Monodoksu duydum bi kullanmadığım antibiyotik o kaldı. Siz bu ilacları kadın doğumdan mı aldınız ürolojiye mi gittiniz?
Yok zaten kullanamam da. Hastane nerede istanbulda mı? İst özelden bana hastane ismi doktor ismini yazar mısın? Doğumdan sonra bende giderimKadın doğumdan özel bir hastaneden doktor bana yumurtalık larim için kolomen verdi yanında da bu ilaçları verdi ultrason la enfeksiyon olduğunu anladı herhalde ben demedigim halde gördü zaten doktor çok uzman benim ve abilerimin dogumlarina girmiş biri o verdiyse kesin bir bildiği vardır ama sen hamile olduğun için ilaçları kulanmadan önce kesinlikle doktor tavsiyesi ile kulan
Yok bu Şanlıurfa da maalesef bildik bir doktor adı zeki mil çevre illerden de gelen var sırf onun içinYok zaten kullanamam da. Hastane nerede istanbulda mı? İst özelden bana hastane ismi doktor ismini yazar mısın? Doğumdan sonra bende giderim