Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım korkutmak istemem ama bir akrabamız böyle oldu. Sürekli hıçkırıyormuş, aniden fenalaşmış hastaneye kaldırıldı, bağırsaklarında düğüm oluşmuş, ameliyata alındı ve maalesef kaybettik.İyi akşamlar eşimde iki gün önce bir hıçkırık başladı ve iki gündür aralıksız devam ediyor. En fazla on dakika ara oluyor. Hastaneye gitti iğne yaptılar ama çözüm olmadı.Daha önce başına gelen ve çözüm bulan var mı acaba?
Stresten kaynaklanabilir bu durum onu daha da çok strese sokabilirİyi akşamlar eşimde iki gün önce bir hıçkırık başladı ve iki gündür aralıksız devam ediyor. En fazla on dakika ara oluyor. Hastaneye gitti iğne yaptılar ama çözüm olmadı.Daha önce başına gelen ve çözüm bulan var mı acaba?
Ben her hıçkırığım tuttuğunda burnumu elimle tıkar o sırada bol su içerim hemen kesilirİyi akşamlar eşimde iki gün önce bir hıçkırık başladı ve iki gündür aralıksız devam ediyor. En fazla on dakika ara oluyor. Hastaneye gitti iğne yaptılar ama çözüm olmadı.Daha önce başına gelen ve çözüm bulan var mı acaba?
Benim arkadaşım 1,5 yıldır hıçkırıyor. İşi bırakmak zorunda kaldı psikiyatri tedavisi gördü , Ankara da tedavisi oluyor. Ama hala doktorlar çare bulamıyor. Çalışamıyor ve hep sürekli bunalımda. Doktorlar psikolojik diyor ve haplar da fayda etmiyor. Umarım sizin geçer bu kadar ciddi değildirİyi akşamlar eşimde iki gün önce bir hıçkırık başladı ve iki gündür aralıksız devam ediyor. En fazla on dakika ara oluyor. Hastaneye gitti iğne yaptılar ama çözüm olmadı.Daha önce başına gelen ve çözüm bulan var mı acaba?
canım, acile gidin. serumu var . bende birkaç defa yaşadım bu durumu. 2-3 gün geçmediği oluyorduİyi akşamlar eşimde iki gün önce bir hıçkırık başladı ve iki gündür aralıksız devam ediyor. En fazla on dakika ara oluyor. Hastaneye gitti iğne yaptılar ama çözüm olmadı.Daha önce başına gelen ve çözüm bulan var mı acaba?