Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler paylaşım için.. netten araştırdım.13-14$ fiyatları a kadar da pahalı değilmiş.canim bende her yolu denedim.lazerde yaptirdim onunda faydasi olmadi.ama gecen yil turkiyeye geldigimde bir eczaci arkadasin bana verdigi urun gercekten mucize gibi ise yaradi ve inan bu urunu alirken inanmadan umutsuz bir sekilde aldim.simdi yuzumde hemen hic leke kalmadi sayilir ustelik ben onerdigi sureden daha kisa kullandim.fiyati biraz tuzlu ama inan pisman olmayacaksin.urunun adi .DCL.(DERMATOLOGIC COSMETIC LABORATORIES)AHA LIGHTENING GEL
çillere de iyi gelir mi bu kremcanim bende her yolu denedim.lazerde yaptirdim onunda faydasi olmadi.ama gecen yil turkiyeye geldigimde bir eczaci arkadasin bana verdigi urun gercekten mucize gibi ise yaradi ve inan bu urunu alirken inanmadan umutsuz bir sekilde aldim.simdi yuzumde hemen hic leke kalmadi sayilir ustelik ben onerdigi sureden daha kisa kullandim.fiyati biraz tuzlu ama inan pisman olmayacaksin.urunun adi .DCL.(DERMATOLOGIC COSMETIC LABORATORIES)AHA LIGHTENING GEL
canim bende her yolu denedim.lazerde yaptirdim onunda faydasi olmadi.ama gecen yil turkiyeye geldigimde bir eczaci arkadasin bana verdigi urun gercekten mucize gibi ise yaradi ve inan bu urunu alirken inanmadan umutsuz bir sekilde aldim.simdi yuzumde hemen hic leke kalmadi sayilir ustelik ben onerdigi sureden daha kisa kullandim.fiyati biraz tuzlu ama inan pisman olmayacaksin.urunun adi .dcl.(dermatologıc cosmetıc laboratorıes)aha lıghtenıng gel
arkadaşlar ben de 3 yıldır güneş lekeleriyle savaşıyorum ama şimdiye kadar yaptığım ve kullandığım hiçbişey işe yaramadı. en pahalısından en ucuzuna.
konyaya gitmiştim orda doğal ürünlerle bakım yapan bir güzellik salonu duydum ve gittim içeriğini söylemediği bişeyler sürdü yüzüme. yanaklarım, sol kaşımın üstü ve yanları, dudak üstüm ve burnum bariz koyu kahverengiydi. 6 seans gittim. şu an yanaklarım ve kaşımdaki izler iyice açıldı. hatta çoook açıldı. şu an bu bölgelerde çok az leke var. burnum ve dudak üstümdeki lekeler daha koyu ve daha alt tabakada olduğu için buralar biraz daha belli. bu bölgeler de şu an açık kahve. ama inanıyorum buralar da geçecek.
resmen psikolojim bozulmuştu ama lekeler gittikçe moralim düzeliyor
herkese tavsiye ederim
herkes güzel bir cilde sahip olsun inşallah