Çocuk Hastalıkları Geçmeyen geçse de tekrar oluşan pişik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

htccvk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2020
172
34
48
31
Bebeğim doğduktan 10 gün sonra oluşan pişiğimiz var . Tam geçiyorum ertesi gün tekrar oluşuyor kullanmadığım krem kalmadı . Her markanın kremini kullandım en son okdr kötü oldu ki pişiğimiz mantar olmuş . Doktor iki tane mantar ilacı 1 adet antibiyotik krem verdi onları kullanıp birde Bulgar kremi verdi onla baya düzeldi ama Bulgar kremimiz bittiği gibi tekrar oluşuyor pişik .alerjiden şüphelendik süt ile yumurtayı kestim . Relactaz damla da başlattı . Bnm le aynı sıkıntıları yaşayan yardım edebilcek birini belki burda bulurum diye konu açtım lütfen yardım edin

beziyle mi ilgili acaba? benim bebeğimde pişik sorunu olmadı bariyer krem idare ediyor, nadiren hametan kullanıyoruz. denemişsinizdir ama denemediyseniz hametanı bir de denyin.
bir de ıslak mendil kullanıyorsanız bazı bebekler hassas oluyor onlardan da pişik olabiliyor. kaynatılmış suyla silin ya da yıkayın.

Hepsini kullandık yzmışsını gene de sorayım. Bepanthol kullandınız mı? Biz geçen sene büyük biri için almıştık çok iyiydi

Hepsini kullandık yzmışsını gene de sorayım. Bepanthol kullandınız mı? Biz geçen sene büyük biri için almıştık çok iyiydi
Bepantol Hametan hamazinc madeccessol penaten sudokrem müstela mimoris asidi alınmış zeytinyağ , fito bunların hepsini denedim . Zdrage diye Bulgar kremi bi çok iyi geldi o krem de bitince tekrar kızarıyor besin kaynaklı olduğunu düşünüyoruz artık diyetteyim ama her açtığımda kızarık görünce çok moralim bozuluyor uzun da bir süreç ne yapacağımı bilemedim üstelik bir de hemşireyim bütün bilgilerim sıfır şuan ..

bezimizi de değiştirdik ilk prima püre pişik başlayınca molfix denedim olmadı slepy denedim prima premium care denedim bunların içinde en kuru tutan prima püre olduğu için ona geri döndüm şuan sdce onu kullanıyorum ..

Islak mendil hiç kullanmadım ilk pişik başladığında yıkaım her alt açmadı ama onunla da başa çıkamadım şimdi temizleme pamuklarını ılık su ile ıslatıp sonra sında kurulayıp krem sürüp öyle kapatıyorum olabildiğince havalandırıyorum ama öyle 10 dk fln olmuyor çnkü çok ağlıyor

sızınle aynı duruumdayım ne yapsam gecmıyor hatta gecıyor sora tekrar baslıyor ılk oldugunda benmde mantar oldu travazol ve hamazınc kullandım bısure sıra gectı ama sora sureklı tekrarladı sureklı kızarık poposu benmde oğlum 3aylık moralım okdr bozuluyorkı çözum bulamadım yedıklerım yapıyor dıyorum bende ama cokta dkkt edıuorım acı baharat domates portakal mandalına kırmzıı bıber yemıuoyorım bıara peynırı yumurtayı kestım yok ne yapsam olmuyor

siz yazalı baya olmuş çözüm bulabıldınızmı acaba pişiğe

Merhaba geçmiş olsun sizin yediğiniz bir şey etki ediypr olabilir bunu takip edebilirsiniz.Kullandığınız bez markası sebep oluyor olabilir. Gün içinde hiç bezsiz bıraktığınız oluyor mu arada havalandırmak lazım. Bir de banyo sonrası ya da silme sonrası ıslak kalıyor olabilir. Travazol mantar kremi önermişti aile hekimim çözüm olmuştu bir dönem bizdede vardı. Tabi bu krem kortizol içerdiği için mutlaka hekime danışılmalı.

evet prıma molfıx huggıes kullandım ılk bende travazol kullandım gectı mantar olmustu cunku ondan sonra hep tekrarladı ıkıngun gecse 3.gun mutlaka kızarıyor yedıgım bıcok sey etkı edıyor sureklı havalandırıyorım ve yıkıyorum hatta sac kurutma makınası ıle kurutuyorum ama hep kırmzıı altını her actıgımda o halını gorunce cok üzülüyorum

Bizde pişik olduğunda çok uğraşmıştık. O kadar krem geçirmeyince evde kendimize kullandığımız minik mucize krem dedikleri krem vardı bir deneyim diye sürdüm 2 güne geçti pişik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…