geçmeyen enfeksiyon

Kuzum benim çok geçmiş olsun. Benzer yaşlarda Benzer şeyleri tecrübe etmişiz bu yüzden seni çok iyi anladığımı bilmeni istiyorum. 21 yaşındayım ben de 2 senedir uğraşıyorum. Akıntım aynı seninki gibi. Aynı hastalığı taşıdığımız anlamına gelmez tabiki ama ben bu akıntıyı doktorların yazdığı tonla fitil ve antibiyotikler geçiremedim. Buna bel bağlamak tabiki hepimizin yaptığı bir şeydi fakat olmadı:') şu an borik asit fitil kullanıyorum. İnanılmaz bir şey. Sanırım geçirecek bu. Bunu kesinlikle araştır son çare olarak verilir genelde ama kesin çözüm gibi bir şey. Burda bunu kullanıp geçiren tonla kadın var. Eczaneden 10 tanesini 300 liraya yaptırdım sabah akşam iki kere kullanıp 5 günde bitirdim ve akıntı eskiye dönmüştü. Regl oldum ve tekrarladı sonra sonra baktım 45 güne kadar kullanılması gerekebilirmiş ama hesaplayınca o kadarını da ödeyemem eczaneye. Hemen trendyoldan boş ilaç kapsülleri ve borik asit tozu söyledim. Eldivenle doldurdum içlerine ve şu an kullanıyorum. 100 kapsül 400 liraya geldi. Bakalım sonraki reglime kadar neler olacak ama ilk kez bu kadar umutluyum. Kesinlikle dene derim. Genciz bunu da atlatırız. Çokkk geçmiş olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…