- Konu Sahibi tatliruya0713
Merhaba kızlar, öncelikle bir test yaptırın. Sonrasında aloveralı dudak balmı ve mikrosilver diş macunu elleriniz ve kaşıntılarınız içinde dermaintest kullanabilirsiniz. İlgilenirseniz yardımcı olurum. Sevgiler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle paylaşacağım dr doğumum sezeryan oldu öyle gerekti o zaman iyiki de olmus bu arada bu virüs o kadar yaygın ki ben Antalya'da yaşıyorum eşimle kadın doğum Dr na gitmiştim o da anlatmıştı çıkışta Dr kendinde de olduğunu söylemişAtak olduğu zamanlar birlikte olmayın kesinlikle. Keşke belirtseydiniz. Dikkat edin. HPV2 taşıyan kadınlar doğum sırasında atak geçirip bebeğe bulaştırabilecekleri için sezeryan yapılıyor mesela. Kendinizi kontrol edin. Doktorunuzla bu tarz durumları mutlaka paylaşın. Size bulaşmışsa bu testi yapan yerlere başvurmayacaksanız atak geçirene kadar size bulaşıp bulaşmadığını bilemezsiniz. Türkiyede bu test yurtdışı kadar yaygın değil maalesef.
Kesinlikle paylaşacağım dr doğumum sezeryan oldu öyle gerekti o zaman iyiki de olmus bu arada bu virüs o kadar yaygın ki ben Antalya'da yaşıyorum eşimle kadın doğum Dr na gitmiştim o da anlatmıştı çıkışta Dr kendinde de olduğunu söylemiş
Doğru Dep Hpv başka üye Hsv demek istemiş.Hpv virusu rahim kanseri ile ilgili olan virus değil mi? Kafam karıştı, tırstım bak şimdi
Doğru Dep Hpv başka üye Hsv demek istemiş.
Hoş konu sahibinin eşinde Hpv varmış.
EvetHsv herpes oluyor di mi?