Geçmeyen Burun Ucu Şişliği

Ödemin hızla inmesi için başka neler yapılır? ben hem yeşilçay içiyorum hem de bir gece beklemiş suyunu cildime tonik niyetine sürüyorum belki işe yarar

Ödemin hızla inmesi için başka neler yapılır? ben hem yeşilçay içiyorum hem de bir gece beklemiş suyunu cildime tonik niyetine sürüyorum belki işe yarar

Yeşilçay dışarıdan sürülünce etki etmez ama günde 2 fincan içilince biraz ödem atıyor.

Geçmiş olsun masaj yaptınız mı? 3. Ay ile şuan ki burun ucunuz arasında belirgin bir küçülme var mı?
Çok belirgin bi küçülme var. Bir de burnumda kesi olan yer o kadar şişmişti ki sarkmış gibi duruyordu. burnum minnacık bi şey oldu ilk zamanlarına göre. Yüzüme yakışıyor artık

Geçmiş olsun masaj yaptınız mı? 3. Ay ile şuan ki burun ucunuz arasında belirgin bir küçülme var mı?
Ve hayır hiç masaj yapmadım ama ilk 3 ay uyurken kılımı kıpırdatmadım hep sırt üstü uyudum burnum tekrardan orta hattan kaymasın diye şimdi aklıma geldikçe eskiden kaymanın olduğu yerin tersine doğru masaj yapıyorum septum yine yatmasın diye

cildiniz ince mi kalin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…