- 4 Ağustos 2022
- 141
- 118
- 33
- Konu Sahibi minikkelebekcik
-
Dermatologlar leke tedavisi yapıyorlar gittiniz mi hic?Artık psikolojım bozuldu insanlsr ın yuzune bakamıyorum. Lütfen bıyık lekesi olanlar nasıl kurtuldunuz? Fıtoğrafta ekledım. Durum gercekten vahım
Evet bir işe yaramadıDermatologlar leke tedavisi yapıyorlar gittiniz mi hic?
Fondatenle kapatıp çıkıyorum ama nereye kadar. Geçmedi kremlerle deRenk açıcı kremler işe yaramıyor mu ? Birde geçmiyorsa fondötenle kapatsanız nasıl olur kullanmadığımdan bilemiyorum etkili olur mu
İnstagram da ümrantoo diye bir fenomen var o cildindeki lekeler için bir ilişen görmüştü onun dr u belki işinize yarar. Sıkıntılı bir durum gerçektenFondatenle kapatıp çıkıyorum ama nereye kadar. Geçmedi kremlerle de
Arbutin ve niacinamide içeren serumlar kullansanız bir 6 ay.Fondatenle kapatıp çıkıyorum ama nereye kadar. Geçmedi kremlerle de
Kullandım. 1 seneden beri uğraşıyorum. Kışın hafifler gibi oldu. Yazın evde bile güneşkremi sürsem yine arttıArbutin ve niacinamide içeren serumlar kullansanız bir 6 ay.
Dermatolog ne diyor peki? Gitmişsinizdir mutlaka.Kullandım. 1 seneden beri uğraşıyorum. Kışın hafifler gibi oldu. Yazın evde bile güneşkremi sürsem yine arttı
İstanbul da değilim maalesefİstanbul’da mısınız. Bakırköy lepra hastanesine ya da Zeytinburnu Ermeni hastanesine gidin.
Bu yalancilara nasil inanip tavsiye ediyorsunuz bende buna sasiyorumİnstagram da ümrantoo diye bir fenomen var o cildindeki lekeler için bir ilişen görmüştü onun dr u belki işinize yarar. Sıkıntılı bir durum gerçekten
Gitsin körü körüne yaptırsın demedim. Sadece buna benzer bir işlemi kadın yaptırdı dedim. Her önüne gelen fenomen adı altındakileri takip etmediğim için bilmiyorumBu yalancilara nasil inanip tavsiye ediyorsunuz bende buna sasiyorumumranto gibiler bugun bunun reklamini yapar yarin baska birseyin. Onlar icin tek onemli sey verdikleri link ve uzerinden kazandiklari paralar. Hatta cogu urunu kullanmadan tavsiye ediyorlar. Neden? Cunku neden etmesinler
Ayrica bakin bir ornek vereyim. Bu tarz bir feno bi sure once lazer yeri linki verdi sonra guyya killarindan kurtulmustu.. jilet linki verdi.. bu kadar yalanci olunmaz
O durumdan nasıl kurtuludunuz yani yeşil görünmesinden?O neyden olmusta. Acaba peeling falan işe yarar mı. Ben daha ortaokulda bıyıklarımı bikere jiletle almkstım aynı erkeklerin tras olmus hali gibi yeşil yeşil oldu ve surekli terliyordu bir sevgilm vardı ilk kez bulustum dedi ki senin bıyıkların niye boncuk boncuk terliyor akakfksonra hiç ellemedim bıyıklarımı
Guyya bana alttan alttan laf mi soktunGitsin körü körüne yaptırsın demedim. Sadece buna benzer bir işlemi kadın yaptırdı dedim. Her önüne gelen fenomen adı altındakileri takip etmediğim için bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?