• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen bıyık lekesi!!!

minikkelebekcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2022
141
118
33
Artık psikolojım bozuldu insanlsr ın yuzune bakamıyorum. Lütfen bıyık lekesi olanlar nasıl kurtuldunuz? Durum gercekten vahım

Son düzenleme:
Senelerdir ağda tercih etmek zorunda kaldım, zaman geldi yanık oluştu, zaman geldi iz kaldı ancak hiç bu kadar olmamıştı. Amacım sizi korkutmak değil ama cidde bir dermatoloğa gidin. Neden bu denli iz kalmış? Benim en büyük yanık izim bi haftaya geçti.

O neyden olmusta. Acaba peeling falan işe yarar mı. Ben daha ortaokulda bıyıklarımı bikere jiletle almkstım aynı erkeklerin tras olmus hali gibi yeşil yeşil oldu ve surekli terliyordu bir sevgilm vardı ilk kez bulustum dedi ki senin bıyıkların niye boncuk boncuk terliyor akakfk😂 sonra hiç ellemedim bıyıklarımı

İnstagram da ümrantoo diye bir fenomen var o cildindeki lekeler için bir ilişen görmüştü onun dr u belki işinize yarar. Sıkıntılı bir durum gerçekten
Bu yalancilara nasil inanip tavsiye ediyorsunuz bende buna sasiyorum🙄 umranto gibiler bugun bunun reklamini yapar yarin baska birseyin. Onlar icin tek onemli sey verdikleri link ve uzerinden kazandiklari paralar. Hatta cogu urunu kullanmadan tavsiye ediyorlar. Neden? Cunku neden etmesinler😐🙄

Ayrica bakin bir ornek vereyim. Bu tarz bir feno bi sure once lazer yeri linki verdi sonra guyya killarindan kurtulmustu.. jilet linki verdi.. bu kadar yalanci olunmaz

Bu yalancilara nasil inanip tavsiye ediyorsunuz bende buna sasiyorum🙄 umranto gibiler bugun bunun reklamini yapar yarin baska birseyin. Onlar icin tek onemli sey verdikleri link ve uzerinden kazandiklari paralar. Hatta cogu urunu kullanmadan tavsiye ediyorlar. Neden? Cunku neden etmesinler😐🙄

Ayrica bakin bir ornek vereyim. Bu tarz bir feno bi sure once lazer yeri linki verdi sonra guyya killarindan kurtulmustu.. jilet linki verdi.. bu kadar yalanci olunmaz
Gitsin körü körüne yaptırsın demedim. Sadece buna benzer bir işlemi kadın yaptırdı dedim. Her önüne gelen fenomen adı altındakileri takip etmediğim için bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

O neyden olmusta. Acaba peeling falan işe yarar mı. Ben daha ortaokulda bıyıklarımı bikere jiletle almkstım aynı erkeklerin tras olmus hali gibi yeşil yeşil oldu ve surekli terliyordu bir sevgilm vardı ilk kez bulustum dedi ki senin bıyıkların niye boncuk boncuk terliyor akakfk😂 sonra hiç ellemedim bıyıklarımı
O durumdan nasıl kurtuludunuz yani yeşil görünmesinden?

Gitsin körü körüne yaptırsın demedim. Sadece buna benzer bir işlemi kadın yaptırdı dedim. Her önüne gelen fenomen adı altındakileri takip etmediğim için bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Guyya bana alttan alttan laf mi soktun😐🙄😂👏Bende takip etmiyorum asla oyle insanlara pirim vermem.. antifenomeni takip
ederim😐😂

Back