Geçmeyen bir ara kanamaa :(

KarBahem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2024
8
1
30
Merhaba kızlar , yazz doğum kontrol hapı kullanıyorum ikinci kutunun sonlarındayim , beyaz haplara 3 tane daha pembe hapim var daha . 7 gün önce ilişkiden sonraki gün bir ara kanamam başladı ki hâlâ geçmedi geçmiyor . Ben bitti derken tekrar geliyor . Artıp azalıyor . Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Doktora gittim smear sonuç bekliyorum. Vajinal ultrason baktı yumurtalıkların gayet normal dedi .Kanama geçmediği için tekrar mı gitsem yoksa adeti mi beklesem bilmiyorum ama iyice korktum artık . Daha önce böyle bir durum yaşayan var mı aranızda ?

Ben Yasmin kullandım iki ay ve hergun ara kanama yaşadım hapı bırakınca geçmişti hapla alakalı olabilir.

Bende yazz ‘ı beş aydır kullanıyorum ilk defa bu ay, kutunun ortalarına doğru ara kanama olmaya başladım açık kahve pembemsi akıntı problemi oldu ve neredeyse 1 haftadır sürüyor çok canımı sıkıyor ya 😏 sizin ne kadar sürdü bu ara kanama ne kadar sürede biter yada bitkisel bir çözümü var mı ıyı gelen bılen varsa. Bır el atın hanımlar, doktordan randevu aldım ama 2 hafta sonraya bulabıldım napsam bılmıyorum ılacı bırakıcam en sonunda kafama göre de hakaret etmek ıstemıyorum ama

Bende yazz ‘ı beş aydır kullanıyorum ilk defa bu ay, kutunun ortalarına doğru ara kanama olmaya başladım açık kahve pembemsi akıntı problemi oldu ve neredeyse 1 haftadır sürüyor çok canımı sıkıyor ya 😏 sizin ne kadar sürdü bu ara kanama ne kadar sürede biter yada bitkisel bir çözümü var mı ıyı gelen bılen varsa. Bır el atın hanımlar, doktordan randevu aldım ama 2 hafta sonraya bulabıldım napsam bılmıyorum ılacı bırakıcam en sonunda kafama göre de hakaret etmek ıstemıyorum ama
Ara kanama tam 11 gün sürdü benim . Bazen arttı bazen azaldı ama leke gibi değil bayağı damla damlaydi. Hatta mecbur ped kullandım dışarı çıkarken. Tam biter gibi oldu sonra zaten beyaz hapa geçtim ve regl oldum . Bugün tekrar doktora gittim ve hormon testi yaptırdım . Bakalım cuma sonuçları almaya gel tekrar konuşalım dedi . Yazarım yine size. Ama gerçekten o kadar can sıkıcı ki bu olay gündelik hayatı etkiliyor resmen

Ara kanama tam 11 gün sürdü benim . Bazen arttı bazen azaldı ama leke gibi değil bayağı damla damlaydi. Hatta mecbur ped kullandım dışarı çıkarken. Tam biter gibi oldu sonra zaten beyaz hapa geçtim ve regl oldum . Bugün tekrar doktora gittim ve hormon testi yaptırdım . Bakalım cuma sonuçları almaya gel tekrar konuşalım dedi . Yazarım yine size. Ama gerçekten o kadar can sıkıcı ki bu olay gündelik hayatı etkiliyor resmen
Ben de şöyle oldu, bu ayın başında regl oldum bıttı. Ayın ortasında ara kanama ile ilk 2 gün regl oldum, aynı ay ikinci sefer oluyorum diye düşündüm daha sonrasında lekelenme tarzında olmaya devam ediyor. 1 hafta oldu bugün itibariyle, gerçekten can sıkıcı ilacı bıraksam mı diyorum kafama göre bırakamıyorum doktordan aldığım randevuye daha çok var bitsin gitsin diye bekliyorum çok can sıkıcı :KK43:

X