Kızlar bu ay adet bittikten sonraki günlerde ilk kez korunmasız denedik ondan beri de iki haftadır ara ara bu şekilde ilerliyorduk ama iki haftadır da adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrılarım var geçmiyor test yaptım adetime on gün var çıkmaz biliyorum ama yine de dayanamadım neden olabilir sizce. Bu arada su gibi akıntı hissi oluyor göğüslerim de ağrıyor ara sıra enfeksiyon var desem koku kaşıntı vs yok
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçmeyen bel kasık ağrısı
- Konu Sahibi Gncnr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhabalar aynı durum bende de var. Reglime 9 gün var . Bu ay biz de çocuk istiyoruz. Yaklaşık on gündür falan sürekli bir karın ağrım var aynı zamanda bel ağrım. Daha önce balayındayken sadece bir günkü ilişkim şüpheli gibiydi. O zaman da benzer durumlar yaşadım. Ağrım bel ağrısı falan hatta göğüs hassasiyeti olmuştu. Acaba hamile miyim dedim. Doktora gittim falan hiçbir şey yok dendi sonra regl oldum. O yüzden bu ay da benzer şeyler var diye çok ümitlenemiyorum. Ama inşallah hayırlısıyla olur istediğimiz gibiKızlar bu ay adet bittikten sonraki günlerde ilk kez korunmasız denedik ondan beri de iki haftadır ara ara bu şekilde ilerliyorduk ama iki haftadır da adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrılarım var geçmiyor test yaptım adetime on gün var çıkmaz biliyorum ama yine de dayanamadım neden olabilir sizce. Bu arada su gibi akıntı hissi oluyor göğüslerim de ağrıyor ara sıra enfeksiyon var desem koku kaşıntı vs yok
İnşallah ikimiz için de olur ama daha önce böyle bişey olmamıştı bende hep korunmuştuk ondan mı acaba diye düşünüyorum şuan belki vücut alışkın değildi ondan Bi tepki mi verdi gibimerhabalar aynı durum bende de var. Reglime 9 gün var . Bu ay biz de çocuk istiyoruz. Yaklaşık on gündür falan sürekli bir karın ağrım var aynı zamanda bel ağrım. Daha önce balayındayken sadece bir günkü ilişkim şüpheli gibiydi. O zaman da benzer durumlar yaşadım. Ağrım bel ağrısı falan hatta göğüs hassasiyeti olmuştu. Acaba hamile miyim dedim. Doktora gittim falan hiçbir şey yok dendi sonra regl oldum. O yüzden bu ay da benzer şeyler var diye çok ümitlenemiyorum. Ama inşallah hayırlısıyla olur istediğimiz gibi
Bide test yaptınız mı erken ama ben dün denedim negatif çıktı sonra kuruma çizgisi oluştu su damlattım o da geçti geri ama hayali görmüyorsam bakmaktan sanki aşırı hafif var gibi de geliyo ya da ben öyle görmek istediğim için öyle geliyo sizde durum ne şuanmerhabalar aynı durum bende de var. Reglime 9 gün var . Bu ay biz de çocuk istiyoruz. Yaklaşık on gündür falan sürekli bir karın ağrım var aynı zamanda bel ağrım. Daha önce balayındayken sadece bir günkü ilişkim şüpheli gibiydi. O zaman da benzer durumlar yaşadım. Ağrım bel ağrısı falan hatta göğüs hassasiyeti olmuştu. Acaba hamile miyim dedim. Doktora gittim falan hiçbir şey yok dendi sonra regl oldum. O yüzden bu ay da benzer şeyler var diye çok ümitlenemiyorum. Ama inşallah hayırlısıyla olur istediğimiz gibi
Yok yapmadım. Regli günümü bekliyorum. Negatif görüp üzülmek istemiyorum açıkçası daha 8 gün var reglime. İnşallah hamilesinizdir inşallah ben de hamileyimdir bel ve karın ağrım aynen devam ağrı kesici de içemiyorum. Ben bir de maalesef hastaneleri kötü olan bir ülkede yaşıyorum. Gidemiyorum da hastaneye. O yüzden mecbur sekiz gün bekleyeceğim sizin kaç gün varBide test yaptınız mı erken ama ben dün denedim negatif çıktı sonra kuruma çizgisi oluştu su damlattım o da geçti geri ama hayali görmüyorsam bakmaktan sanki aşırı hafif var gibi de geliyo ya da ben öyle görmek istediğim için öyle geliyo sizde durum ne şuan
İnşallah bakalım. 9 gün var benim de ama şuna anlam veremiyorum adetimin ertesi günü ilişki oldu ve ondan itibaren başladı bu ağrılarım bebek ihtimali de veremiyorum Bi yandan ertesi günü ağrı mı başlar ki böyleYok yapmadım. Regli günümü bekliyorum. Negatif görüp üzülmek istemiyorum açıkçası daha 8 gün var reglime. İnşallah hamilesinizdir inşallah ben de hamileyimdir bel ve karın ağrım aynen devam ağrı kesici de içemiyorum. Ben bir de maalesef hastaneleri kötü olan bir ülkede yaşıyorum. Gidemiyorum da hastaneye. O yüzden mecbur sekiz gün bekleyeceğim sizin kaç gün var
merhaba test yaptınız mı hiçİnşallah bakalım. 9 gün var benim de ama şuna anlam veremiyorum adetimin ertesi günü ilişki oldu ve ondan itibaren başladı bu ağrılarım bebek ihtimali de veremiyorum Bi yandan ertesi günü ağrı mı başlar ki böyle
Adetime 10 gün vardı galiba yapmıştım kuruma çizgisi oluştu suya tuttum geçti ama sonra gölge gibi çizgi kaldı yine de bugün adetime 5 gün var ve ilişkiden sonra pembe leke geldi anlam veremedim normalde olmazdımerhaba test yaptınız mı hiç
anladım benim de 4 gün kaldı regli günüme yapmaya korkuyorumAdetime 10 gün vardı galiba yapmıştım kuruma çizgisi oluştu suya tuttum geçti ama sonra gölge gibi çizgi kaldı yine de bugün adetime 5 gün var ve ilişkiden sonra pembe leke geldi anlam veremedim normalde olmazdı
Sizde hangi belirtiler var sürecinizden hissetmeye başladığınız andan itibaren bahseder misiniz acaba hamilelik mi benim yaşadığım belirtilerle aynı veya benzer mi merak ediyorumanladım benim de 4 gün kaldı regli günüme yapmaya korkuyorum
ben ovülasyon testi yapmadım. yurtdışındayım çünkü. çokta anlayamadım zaten. bir uygulamadan takip ettim(ne kadar doğru bilmiyorum). gösterdiği günlerden bi öncesi sonrası vs değerlendirdik. ama en yüksek gösterdiği günden bir gün önce şiddetli karın ağrım başladı. hatta üzerinden nerdeyse 2 hafta geçti hala ağrıyor. Psikolojiktir diye çok ümitlenemiyorum. Bel ağrımda var. Balayındayken şüpheli bir ilişkim oldu. (adetten hemen sonraydı ama) O zamanda benzer durumlar yaşadım. ama regl olmuştum benzer olur diye çok ümitlenmek istemiyorum ama bir yandan da heyecanlıyım. çünkü ilk defa bu ay bu korunmasız denedik çocuk için. hayırlısı olsun inşallahSizde hangi belirtiler var sürecinizden hissetmeye başladığınız andan itibaren bahseder misiniz acaba hamilelik mi benim yaşadığım belirtilerle aynı veya benzer mi merak ediyorum
balayından sonra yaşadığım ağrı yüzünden acillik olmuştum hatta hdgfgSizde hangi belirtiler var sürecinizden hissetmeye başladığınız andan itibaren bahseder misiniz acaba hamilelik mi benim yaşadığım belirtilerle aynı veya benzer mi merak ediyorum
Çok benzer şeyler yaşıyomuşuz çok merak ediyorum hamile miyiz acaba kdmsm benim ağrılarım da üç dört gün önceye kadar geçmeden devam ediyodu göğüs ağrım yoktu üç dört gündür de ağrılarım hafifledi ama göğüslerim çok hassaslaştı bugün de leke gelince Bi ihtimal daha verdim ama ilişkiden mi oldu bilmiyorum öncesinde olmuyordu bu daben ovülasyon testi yapmadım. yurtdışındayım çünkü. çokta anlayamadım zaten. bir uygulamadan takip ettim(ne kadar doğru bilmiyorum). gösterdiği günlerden bi öncesi sonrası vs değerlendirdik. ama en yüksek gösterdiği günden bir gün önce şiddetli karın ağrım başladı. hatta üzerinden nerdeyse 2 hafta geçti hala ağrıyor. Psikolojiktir diye çok ümitlenemiyorum. Bel ağrımda var. Balayındayken şüpheli bir ilişkim oldu. (adetten hemen sonraydı ama) O zamanda benzer durumlar yaşadım. ama regl olmuştum benzer olur diye çok ümitlenmek istemiyorum ama bir yandan da heyecanlıyım. çünkü ilk defa bu ay bu korunmasız denedik çocuk için. hayırlısı olsun inşallah
Baya adet sancısı gibi çünkü nskbalayından sonra yaşadığım ağrı yüzünden acillik olmuştum hatta hdgfg
Peki ne zaman test yapacaksınız. Benim ağrım genelde sol taraftaBaya adet sancısı gibi çünkü nsk
Ben yapmak istiyorum şuan bile ama eşim negatif çıkar diye adeti bekleyelim diyo aradayım şuanlık ben ağrıyı iki taraflı hissediyorum ama sağ baskın gibi. Siz ne zaman yapacaksınız testiPeki ne zaman test yapacaksınız. Benim ağrım genelde sol tarafta
valla bana kalsa da şimdi yapmak istiyorumda neyse 6-7 regli günüm az daha sabredeceğizBen yapmak istiyorum şuan bile ama eşim negatif çıkar diye adeti bekleyelim diyo aradayım şuanlık ben ağrıyı iki taraflı hissediyorum ama sağ baskın gibi. Siz ne zaman yapacaksınız testi
Yaparsanız atın bakalım çıkar mı şuan varsa davalla bana kalsa da şimdi yapmak istiyorumda neyse 6-7 regli günüm az daha sabredeceğiz
Yaparsanız atın bakalım çıkar mı şuan varsa da
Canım negatif yaptım bugün ama test bozukta olabilir bilemedimYaparsanız atın bakalım çıkar mı şuan varsa da