Geçmeyen baş ağrısı

mssvlog

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2024
12
1
24
5 gündür Geçmeyen baş ağrısı bazen hafiflemiyor bazen uyandığımda veyahut yatınca şiddetleniyor . Bulantım var ama kusmadım. Alın bölgem kafamın üstü ve kulak hizamda sağ arka tarafıma ağrı giriyor. Doktor sünizitim olduğunu söylemişti fakat sinüÜt bu kadar ağrı yapar mı bilmiyorum belirti okuduğumda beyin tümörü diyor ve 5 gündür ağrıması biraz korkuttu ağrı kesicilerle azalıyor ve sonra biraz daha başlıyor bazen ayakta olmuyor ama bazende yatınca şiddetleniyor il ağrımaya başladığı zaman başımı kaldıramıyordum boynum vs de ağrıyordu bu durumu yaşayan var mı ya

5 gündür Geçmeyen baş ağrısı bazen hafiflemiyor bazen uyandığımda veyahut yatınca şiddetleniyor . Bulantım var ama kusmadım. Alın bölgem kafamın üstü ve kulak hizamda sağ arka tarafıma ağrı giriyor. Doktor sünizitim olduğunu söylemişti fakat sinüÜt bu kadar ağrı yapar mı bilmiyorum belirti okuduğumda beyin tümörü diyor ve 5 gündür ağrıması biraz korkuttu ağrı kesicilerle azalıyor ve sonra biraz daha başlıyor bazen ayakta olmuyor ama bazende yatınca şiddetleniyor il ağrımaya başladığı zaman başımı kaldıramıyordum boynum vs de ağrıyordu bu durumu yaşayan var mı ya
Sinüzit ya da migren adami delirtir. Kendinizi korkutmayin en kısa sürede bir doktora gidin. Islak saçla dolasmayin burnunuz tıkalı olmasın. Geçmiş olsun.

Sinüzit ya da migren adami delirtir. Kendinizi korkutmayin en kısa sürede bir doktora gidin. Islak saçla dolasmayin burnunuz tıkalı olmasın. Geçmiş olsun.
Saçımda ıslak havluyla kalmıştım bir iki saat bu kadar gün sürer mi şiddetli ağrı anlayamadım

Migren de olabilir bulantı varsa migrendir büyük ihtimal.Allah düşmanına vermesin iğrenç bı hastalik ve tedavisi de yo

Birine sordum hemen tümör olabilir doktora git vs diyor
Sormayın doktora gidin. Rekorum 10 gün benim. Sinuzit hafife alınıyor ama sinüslerin durumuna göre migrenden ağır geçer bazen. Bir iğneyle durumu hafifletirler ilaç kullanırsınız. Teşhis göre de uzak durursunuz tetikleyen şeylerden. Tümör dışında da o kadar çok etken var ki ağrı yapan. Geçmiş olsun

Saçımda ıslak havluyla kalmıştım bir iki saat bu kadar gün sürer mi şiddetli ağrı anlayamadım
Sürer. Sen bu işte yenisin galiba? Migrenli, sinüzitliler olarak yağan yağmurda saçım nemlense dışarıdaysam peçeteyle kurularım. Baş ağrısı kusturur, hatta bende bazen geçici görme kaybı bile yapıyor. Buna göre yaşamalısın. Bi de belli ilaçlarım var çantamda onlarsız gezmem. Zaman içinde kendini geliştiriyorsun kafanın hangi bölgesi ağrıdığında migren veya sinüzit diye ayrım yapabiliyorsun. İlacını da ona göre içiyorsun 🥲

Merhaba migren klubune hoşgeldiniz.

Acilen norolojiye gidin, ilacli mr ya da tomografi cekip, refleks testi gibi testler yapacaklar.

Tarif ettiginiz noktalar gerilim tipi bas agrisina da benziyor, boyun bolgenize soguk kompres uygulayip, saglam bir agri kesici ve karanlik oda uclemesiyle uyumalisiniz, gunlerce surse de uyumalisiniz.

Sinuzit agrisi burnun iki yanından yanaklara ve dis etine dogru dagilir.

Benim bir parkin orta yerinde bayılmisligim var, migren yuzunden.

Benim hafif bir yağmur çiselemesi saçıma değse ağrıdan ağlıyorum, soğan kokusu bile başımı ağrıtıyor hem migren var hem sinüzit 1 hafta aralıksız baş ağrısı çektiğim günler var bir sabah uyandım başım ağrımıyordu diye nasıl dualar ettim çok şükür bugün ağırmıyor diye. Çok zor illet. Geçmiş olsun sana da korkma tümör falan değildir.

Geçmiş olsun. Bende bahsettiğiniz şikayetlerin birebir aynısı var. Bugün itibariyle bir haftayı buldu. Benim göze, boynuma ve kulağa da vuruyor. Sanki zonkluyor. İlaç alınca hafifliyor. Kafamı yastığa koyunca şiddetleniyor. Bir de çınlamam var. Hasılı kafam davul gibi oluyor. KBB kulak zarı temiz ve çınlama da ağrı yapmaz diyor, Göz de sıkıntı yok diyor. Nöroloji de mr çekmedi gerçeği ama gerilim tipi baş ağrısı dedi. Ağrı kesici yazdı.Bu bir hafta da 3 defa hastaneye gittim. Göz, kulak ve nöroloji. Bana panik atak yapıyorsun diyor. Az biraz sabırlı ol diyor. Keyfimizden mi geliyoruz hocam dedim. Kim hastaneye isteyerek geliyor. Hocam bir haftadır kafama biri sanki balyozla vuruyor. O derece ağrıyor. Başıma, Boynuma, gözüme, kulağıma vuruyor. Başımı kaldıramıyorum ilacın etkisi geçince. Hep böyle ilaç mi kullanacağız dedim. Neyse pazartesi gününe kadar bekle. Geçmezse yine gel dedi. İnşallah geçer. Allah hepimize şifa versin ne diyeyim.🤲

Sinuzite bagli migren net. Uyurken yastiga lavanta yagi damlatin. Lavanta veya Nane yagi ile alina masaj yapin . Bir de yine nane yagini sicak suya atip buharini cekin bunlar hafifletir. Bir de tabiki bol uyku dinlenmeden asla gecmez

X