• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmeyen baş ağrısı

Cinar9185top

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2017
103
18
98
33
Hamileyim 1 aydır baş ağrısı var baş bir şilayetim yok 1 haftadır ara ara sadece ayagım da uyuşma oluyor 2 kez mr çekildim ilacsız bişey yok diyorlar arık var da bişey cıkmuyor mu diye düşünmeye başladım

Baş ağrısının birrrr sürü sebebi vardır. Stres, uykusuzluk, yeme alışkanlığı, psikolojik, tansiyon vb vb diye gider. Hava değişimi hatta mevsim geçişleri bile neden olabilir. Baş ağrınızın başladığı zamandan bu yana hayatınızda farklı olan bir şey var mıydı mesela

Baş ağrısının birrrr sürü sebebi vardır. Stres, uykusuzluk, yeme alışkanlığı, psikolojik, tansiyon vb vb diye gider. Hava değişimi hatta mevsim geçişleri bile neden olabilir. Baş ağrınızın başladığı zamandan bu yana hayatınızda farklı olan bir şey var mıydı mesela
Hayır olmadı önce göz rahatsızlığı ula başladı sonra baş agrisi eklendi tek düşündüğüm acaba mr lar ilaçsız çekiliyor oyuzden mi cikmiyor diye başka düşündüğüm bişey yok 3. Nöroloji doktoruna da gittim

Hayır olmadı önce göz rahatsızlığı ula başladı sonra baş agrisi eklendi tek düşündüğüm acaba mr lar ilaçsız çekiliyor oyuzden mi cikmiyor diye başka düşündüğüm bişey yok 3. Nöroloji doktoruna da gittim
Gözlerinizde görmeylw ilgili bi sorun varsa numarası büyümüşse vs ondan da olabilir

Back