Geçmeyen baş ağrısı!

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.485
208
Başlıkta belirttiğim gibi başım çok ağıyor. Ağır bir grip geçiriyorum. Dün akşam birden başıma ağrı girdi. Hayattan koptum resmen. Ağrı kesici içtim biraz hafifledi gibi oldu sonra uyumuşum. Sabah uyandığımda ağrım yoktu fakat 1 saattir yine çok ağrım var. Öyle ki başımın ağrısı dişime vuruyor. Yatsam yatamıyorum. Kalkmam imkansız gibi. Oturduğum yerden ders çalışayım dedim başım iyice ağrıdı. Kızlar ne geçirir bu ağrıyı ?
Bilen varsa yazsın
Şimdiden sağ olun

Emzirdiğiniz için ilaç önermiyorum.
Başınıza buz tutun,havluya sarın buz kalıbını.
Ben dua da okurum başım ağrıdığında.
Kronik migrenim var,sık tutar başım.
Bir de tülbentle apaçiler gibi sıkarım başımı.
Damarlar sıkışınca ağrı azalıyor.

Grip baş ağrısı yapar. Karanlık ya da loş odada biraz uyumaya çalışın.

Başınızı kalp arışınızla ritmik olacak şekilde parmaklarınızla sıkıp gevşetin, 10-15 dakika kadar.

Bir beze karabiber ve limon kolonyası karışımını sarıp başınıza tampon yapın, ara ara koklayın.

Kolonyayla ıslattığınız pamuğu kulaklarınıza tıkayıp loş ortamda dinlenin.

Bir ağrı kesici daha alın ya da acile gidip ipne vurdurun. Bende yöntemler bunlar.

sunizittir muhtemelen gripmissinizde saclarinizi fon makinasiyla isitip havlu sarin sıkıca gececekmi bi deneyin

Dişnize vuruyorsa eger acaba dişten kaynakli bir ağrı olabilirmi..? Tansiyonunuzu kontrol edin yüksek tansiyon yada düsük tansiyonda basağrısı yapar... gecmis olsun...

Gribin baş ağrısı yapması normal fakat dişinize vurmasını anlamlandıramadım.
Duş almak ve buz kompresi iyi gelebilir.
Diş dedim fakat kafamın her yeri zonkluyor baş aşrısının esiri altında olsa gerek grip de etkendir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…